Κώστας Σαμαράς: «O Βασίλης Παλαιοκώστας ήταν «μαθητής» μου» (βίντεο)

Κώστας Σαμαράς: «O Βασίλης Παλαιοκώστας ήταν «μαθητής» μου» (βίντεο)

Ο δάσκαλος του Βασίλη Παλαιοκώστα, Κώστας Σαμαράς ή «Πεταλούδας», που αποφυλακίστηκε πριν από έναν χρόνο, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, για τη ζωή του στην παρανομία, τις αποδράσεις αλλά και το βιβλίο που έγραψε ο πρώην συνεργός του.

«Ο καθένας που βρίσκεται στον χώρο είτε σαν κρατούμενος είτε σαν καταζητούμενος έχει το δικαίωμα να καταγράψει τους λόγους και τις αιτίες που τον οδήγησαν να κάνει ό,τι έχει κάνει» είπε ο Κώστας Σαμαράς.

«Έχω αποδράσει πέντε φορές, θεωρούσα πρόκληση να βρω τρόπο να αντεπεξέλθω και να βρεθώ ξανά έξω είτε από την κύρια πόρτα να βγούμε ομαδικά είτε από την κλούβα που βγήκα τρυπώντας το πάτωμα» ανέφερε ο πολυδραπέτης, διαρρήκτης και ληστής τραπεζών.

«Η σχέση με τον Βασίλη ξεκίνησε σαν μαθητής προς εμένα και τον αδερφό του στην παρανομία και πρέπει να ομολογήσω ότι ο μαθητής ξεπέρασε τον δάσκαλο ως προς τα αποτελέσματα. Μακάρι να τη βγάλει καθαρή γιατί του την έχουν στημένη στη γωνία» σημείωσε αναφορικά με τη σχέση του με τον Βασίλη Παλαιοκώστα.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.