ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δολοφονία στην Καλαμαριά: Ο ψυκτικός σκότωσε την 63χρονη με σφυρί «δι’ ασήμαντον αφορμήν»!

Δολοφονία στην Καλαμαριά: Ο ψυκτικός σκότωσε την 63χρονη με σφυρί «δι’ ασήμαντον αφορμήν»!

Το χέρι ενός 31χρονου ψυκτικού φέρεται να «όπλισε» ένας ασήμαντος διαπληκτισμός ο οποίος κατηγορείται ότι τραυμάτισε θανάσιμα με σφυρί 63χρονη γυναίκα στο σπίτι της στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

Αυτό προέκυψε από τις έρευνες των αστυνομικών της δίωξης ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, που συνέλαβαν χθες το βράδυ τον ελληνικής καταγωγής άνδρα.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο κατηγορούμενος ψυκτικός βρέθηκε το μεσημέρι της περασμένης Τετάρτης στο διαμέρισμα της άτυχης γυναίκας, προκειμένου να πραγματοποιήσει κάποιες τεχνικές εργασίες.

Tί είπε στον εισαγγελέα

Ο ψυκτικός οδηγήθηκε σήμερα στον εισαγγελέα, όπου υποστήριξε πως όλα έγιναν εν βρασμώ ψυχής και δεν υπήρχε δόλος. Όπως κατέθεσε ο ίδιος προανακριτικά, κατά την παραμονή του στο σπίτι υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση και διαπληκτισμός με την 63χρονη. Η μία κουβέντα έφερε την άλλη, και τότε εκείνος κατηγορείται ότι χτύπησε αλλεπάλληλες φορές τη γυναίκα με σφυρί, προκαλώντας της θανατηφόρα τραύματα στο κεφάλι, ενώ χτυπήματα διαπιστώθηκαν και στα χέρια της.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr, o 31χρονος ψυκτικός φέρεται να υποστήριξε πως όλα έγιναν για ένα μερεμέτι επιπλέον που του ζήτησε τη 63χρονη. Όπως ισχυρίζεται, ενώ έκανε τη συντήρηση στο κλιματιστικό, το θύμα του ζήτησε να συνδέσει και τον σπιράλ αγωγό της αποχέτευσης.

Εκείνος αρνήθηκε, λέγοντας της ότι ήταν αδύνατο να κάνει αυτό που του ζητούσε εκείνη την ώρα γιατί είχε κι άλλα ραντεβού. Της είπε, μάλιστα, να τηλεφωνήσει στην εταιρία, για να κλείσει νέο ραντεβού.

Όπως είπε ο 31χρονος, η γυναίκα άρχισε να φωνάζει και να τον πιέζει να κάνει τη σύνδεση εκείνη τη στιγμή με αποτέλεσμα οι δύο τους να λογομαχήσουν έντονα.

Ακόμα, όπως ισχυρίζεται, όταν πήγε να φύγει, τα βαριά λόγια συνόδευσαν σπρωξίματα και χτυπήματα από τη μεριά της γυναίκας, ενώ ο ίδιος, εν βρασμώ ψυχής όπως λέει, χτύπησε τη γυναίκα με το σφυρί που κρατούσε στο χέρι του, χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει πόσα χτυπήματα κατάφερε εναντίον της ώστε να προέλθει ο θάνατός της.

Την 63χρονη γυναίκα βρήκε το πρωί της επόμενης ημέρας η κόρη της, μέσα σε λίμνη αίματος. Τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα έδειξαν ότι επρόκειτο για ανθρωποκτονία και με δεδομένο ότι δεν βρέθηκαν ίχνη διάρρηξης στο σπίτι, οι έρευνες των αστυνομικών της δίωξης ανθρωποκτονιών στράφηκαν στο περιβάλλον της θανούσας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συλλέγοντας υλικό από κάμερα ασφαλείας και πειστήρια που εντοπίστηκαν στον χώρο και ελέγχθηκαν εργαστηριακά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να συνθέσουν το παζλ της υπόθεσης, προχωρώντας στη σύλληψη του νεαρού άνδρα εις βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και παράβαση του νόμου περί όπλων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.