Κοζάνη: Άγριος ξυλοδαρμός 18χρονου Έλληνα από παράνομους μετανάστες τους οποίους «φιλοξενεί» ΜΚΟ (βίντεο)

Κοζάνη: Άγριος ξυλοδαρμός 18χρονου Έλληνα από παράνομους μετανάστες τους οποίους «φιλοξενεί» ΜΚΟ (βίντεο)

Οι παράνομοι μετανάστες συνεχίζουν να αλωνίζουν στην Ελλάδα δολοφονόντας και ξυλοκοπόντας Έλληνες, με την ανοχή του κράτους και την κάλυψη των..γνωστών ΜΚΟ.

Χθες το βράδυ της Κυριακής (16/06) στην Αιανή Κοζάνης, 18χρονος φέρεται να δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών παράνομων μεταναστών που στεγάζονται στη δομή της με κυβερνητικής οργάνωσης «Αρσις».

Σύμφωνα με το kozanimedia.gr, ο νεαρός διακομίστηκε αιμόφυρτος στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης με ασθενοφόρο. Αμεσα στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της επίθεσης, με το πιθανότερο σενάριο να είναι αυτό του της λεκτικής αντιπαράθεσης.

Θυμίζουμε πως πριν λίγες μέρες μετάνστες έστελαν στο νοσοκομείο με πολλαπλές μαχαιρίες 19χρονο που πρσπάθησε να τους εμποδίσει από το να ληστέψουν τον ανήλικο.

Στο σημείο κάτοικοι μετά την επίθεση
Η ένταση στην Αιανή δεν σταμάτησε μετά το τέλος του επεισοδίου, αφού στις 3:30 το βράδυ ομάδα κατοίκων έφτασε στο σημείο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για το περιστατικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=OJ1UzhINTsI

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.