Σκιάθος: Ηλικιωμένος έπαθε ανακοπή την ώρα που κολυμπούσε

Σκιάθος: Ηλικιωμένος έπαθε ανακοπή την ώρα που κολυμπούσε

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο (16/06) στη Σκιάθο, όταν και ένας ηλικιωμένος άνδρας έχασε τη ζωή του στην παραλία.

Ο 79χρονος άνδρας που σύμφωνα με πληροφορίες ήταν από την Αγγλία βρισκόταν στο νησί για διακοπές. Ξαφνικά, εκεί που κολυμπούσε έχασε τις αισθήσεις του με αποτέλεσμα όταν έγινε αντιληπτός από το πλήθος κόσμου που βρισκόταν στην παραλία να επικρατήσει πανικός.

Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο προκειμένου να βοηθήσει τον άτυχο άνδρα. Ωστόσο, παρά τις προσπάθειες τον διασωστών ο άνδρας ήταν ήδη νεκρός. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Σκιάθο, το οποίο άρχισε να λαμβάνει καταθέσεις για τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε ο πνιγμός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιθανότατα υπέστη ανακοπή
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος αισθάνθηκε αδιαθεσία ενώ κολυμπούσε πιθανότατα επειδή υπέστη ανακοπή καρδιάς. Οι λιμενικοί ερευνούσαν έως αργά το απόγευμα του Σαββάτου (16/06) τα στοιχεία της ταυτότητάς του και έψαχναν να βρουν οικείους του. Η προανάκριση για το τραγικό συμβάν δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.