Διαρρήκτης συνελήφθη από αστυνόμο εκτός υπηρεσίας

Διαρρήκτης συνελήφθη από αστυνόμο εκτός υπηρεσίας

Στο σπίτι της στον Βόλο επέστρεφε μια γυναίκα αστυνομικός που είχε τελειώσει την υπηρεσία της, όταν είδε έναν 36χρονο να βγαίνει τρέχοντας από ένα σπίτι, ενώ είδε την κόρη της 90χρονης ενοίκου να ανοίγει την πόρτα και να βρίσκει τη μητέρα της κλειδωμένη στην κουζίνα!

Αμέσως άρχισε να τον ακολουθεί από απόσταση, ενώ ταυτόχρονα ειδοποιούσε από το κινητό της τους συναδέλφους της τής Ασφάλειας, οι οποίοι επενέβησαν άμεσα και συνέλαβαν τον 36χρονο που δεν είχε προλάβει να κλέψει κάτι από το σπίτι της γριούλας. Όμως, βρήκαν πάνω του ένα laptop, ένα κινητό και το πορτοφόλι που δεν του ανήκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως διαπιστώθηκε στην προανάκριση, τα είχε κλέψει από τη μονοκατοικία μιας 24χρονης της οποίας την κεντρική είσοδο είχε διαρρήξει λίγο νωρίτερα, ενώ μάλιστα η κοπέλα βρισκόταν μέσα μαζί με όλη την οικογένειά της! Τα κλοπιμαία της αποδόθηκαν και ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου με κατηγορίες για ληστεία, παράνομη κατακράτηση και κλοπή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.