ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Πέλλα: Εξάρθρωσαν σπείρα απατεώνων με τα τροχαία

Πέλλα: Εξάρθρωσαν σπείρα απατεώνων με τα τροχαία

Τουλάχιστον δυο ηλικιωμένες από τη βόρεια Ελλάδα είχαν πέσει θύματα μιας σπείρας απατεώνων που τους τηλεφωνούσαν, ισχυρίζονταν ότι το παιδί τους έχει προκαλέσει το θάνατο ανήλικου σε τροχαίο και ζητούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά ή τιμαλφή για να αποφύγει τις συνέπειες.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Πέλλας, οι οποίες οδήγησαν στη σύλληψη ενός ζευγαριού Ελλήνων, ενός 31χρονου και μιας 25χρονης, που εμπλέκονται και σε άλλες τέσσερις απόπειρες απάτης από τις 7 ως τις 11 Ιουνίου στα Γιαννιτσά από τις οποίες επιχείρησαν να βάλουν στο χέρι συνολικά 21.500 ευρώ, χωρίς να τα καταφέρουν.

Όμως, κατάφεραν να αποσπάσουν 2.000 ευρώ από μια 92χρονη και 2.500 ευρώ από μια 90χρονη στα Γιαννιτσά και κοσμήματα και λίρες αξίας 10.000 ευρώ από μια 82χρονη στην Κατερίνη! Στα σπίτια τους κατασχέθηκαν625 ευρώ, τέσσερα κινητά και μέρος των κοσμημάτων που είχαν αποσπάσει από την 82χρονη, ενώ κατασχέθηκε και το όχημα που χρησιμοποιούσε ο 31χρονος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών που τους άσκησε δίωξη για απάτες τετελεσμένες και σε απόπειρα, ενώ η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν έχουν εξαπατήσει και άλλα θύμα, σε άλλες περιοχές της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.