ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Απίστευτο: Έμπαιναν σε εξοχικά και έκλεβαν λάδι!

Απίστευτο: Έμπαιναν σε εξοχικά και έκλεβαν λάδι!

Μια διάρρηξη έκανε χωρίς τους συνεργούς του και… συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας, ένας 23χρονος που μαζί με άλλους δυο νεαρούς ηλικίας 22 και 26 χρόνων είχαν ρημάξει τις εξοχικές κατοικίες σε περιοχές του Πύργου!

Ο δράστης διέρρηξε το βράδυ της Πέμπτης ένα εξοχικό στο Κολύρι Ηλείας και άρπαξε από μέσα κοσμήματα, ένα δοχείο με λάδι και έναν προβολέα, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ. Ωστόσο, το μεσημέρι της Παρασκευής τον εντόπισαν στον Πύργο οι αστυνομικοί και τον συνέλαβαν. Στο πλαίσιο της προανάκρισης, προέκυψαν τα στοιχεία των δυο συνεργών του που αναζητούνται.

Όπως διαπιστώθηκε, από τις 25 Απριλίου ως τις 8 Ιουνίου, οι τρεις τους είχαν διαρρήξει πέντε εξοχικά από τα οποία είχαν αρπάξει 200 κιλά ελαιόλαδο, κοσμήματα, δυο κυνηγετικά όπλα, γεωργικά και οικοδομικά εργαλεία, αλλά και ένα γραφείο εκκλησιαστικών επίπλων από το οποίο είχαν κλέψει κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο 23χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, που άσκησε δίωξη σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.