ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στον αγνοούμενο Νίκο Δερμιτζάκη ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε χωράφι στο Ηράκλειο (φώτο) (upd)

Στον αγνοούμενο Νίκο Δερμιτζάκη ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε χωράφι στο Ηράκλειο (φώτο) (upd)

Στον Νίκο Δερμιτζάκη, τον άνδρα που αγνοούνταν από τις 9 Ιουνίου ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σήμερα το απόγευμα σε χωράφι στις Γουρνές.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, μετά τον εντοπισμό της σορού και τον συναγερμό που σήμανε στις αρχές, η σορός του Νίκου Δερμιτζάκη ταυτοποιήθηκε γρήγορα. Ο 82χρονος έφυγε από το σπίτι του την περασμένη Κυριακή και δεν επέστρεψε ποτέ πίσω.

Αν και οι αρχές είχαν ξεκινήσει άμεσα την επιχείρηση εντοπισμού του, λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, οι προσπάθειες απέβησαν άκαρπες μέχρι σήμερα.

Η υπόθεση της εξαφάνισής του είχε γύρω στις 8:00 απόψε τραγικό φινάλε. Η σορός μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δώσει απαντήσεις για τα ακριβή αίτια του θανάτου του.


Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές στο Ηράκλειο, καθώς σε αγροτική περιοχή των Γουρνών εντοπίστηκε ένα πτώμα.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, περίοικος βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο θέαμα και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Ηράκλειο: Άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και ιατροδικαστής στο σημείο

Στο σημείο έχουν σπεύσει άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ιατροδικαστής για την πρώτη αυτοψία. Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν οι αρχές βρίσκονται αντιμέτωποι με εγκληματική ενέργεια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.