Καστοριά: Απόπειρα αρπαγής 12χρονης

Καστοριά: Απόπειρα αρπαγής 12χρονης

Συναγερμός σήμανε αργά το απόγευμα της Τρίτης στην Αστυνομία της Καστοριάς, μετά την καταγγελία των γονέων ενός ανήλικου κοριτσιού από την περιοχή του Σταυροπόταμου ότι άγνωστος επιχείρησε να απαγάγει την 12χρονη κόρη τους.

Αμέσως κινητοποιήθηκε μεγάλη δύναμη από όλες τις διαθέσιμες αστυνομικές υπηρεσίες της ευρύτερης περιοχής και ξεκίνησαν αναζητήσεις υπόπτων. Ωστόσο, μια και δεν υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες που να περιγράφουν τι ακριβώς είχε συμβεί, ως αργά τη νύχτα η έρευνα δεν είχε φέρει αποτελέσματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η απόπειρα αρπαγής έγινε από έναν άνδρα ο οποίος κατάφερε να παρασύρει την 12χρονη ως την άκρη του χωριού, όμως εκείνη κατάφερε να ξεφύγει και ειδοποίησε τους γονείς της. Το κορίτσι, σύμφωνα με το alphafm.gr, αναμένεται να εξετάσει ψυχολόγος της Αστυνομίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.