ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συνελήφθη στο Κορωπί ο πλέον διαβόητος καταζητούμενος στην Ελλάδα – Toν κυνηγούσαν επί 13 χρόνια!

Συνελήφθη στο Κορωπί ο πλέον διαβόητος καταζητούμενος στην Ελλάδα – Toν κυνηγούσαν επί 13 χρόνια!

Συνελήφθη μετά από ανθρωποκυγητό 13 ετών ένας από τους πλέον διαβόητους καταζητούμενους στην Ελλάδα, ο Γιάννης Πλατρίτης!

Η Αστυνομία έψαχνε τα ίχνη του εδώ και 13 χρόνια.

Σε βάρος του 41χρονου Πλατρίτη εκκρεμούσαν 48 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες από δικαστήρια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και των Ιωαννίνων.

Ο Πλατρίτης εμφανιζόταν ως πωλητής πολυτελών σκαφών, αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, προσποιούμενος ότι κινούνταν στον χώρο του εφοπλισμού ή της μεγαλοαστικής τάξης.

Κατόρθωνε να αποσπά χιλιάδες ευρώ σε προκαταβολές για τις υπηρεσίες του και στην συνέχεια εξαφανιζόταν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πλατρίτης συνελήφθη στο Κορωπί. Συνελήφθη επίσης η σύντροφός του, που εκτιμάται πως τον υπέθαλπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.