Επί τρεις μήνες ρήμαζε αυτοκίνητα και επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και στην Θεσσαλονίκη μια σπείρα επτά νεαρών Ελλήνων, στην οποία συμμετείχαν και ανήλικοι.

Από τον περασμένο Μάρτιο, είχαν διαπράξει 14 κλοπές οχημάτων και οκτώ διαρρήξεις οι οποίες εξιχνιάστηκαν μετά από έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας Σερρών.

Με επιχείρηση στην οποία πήραν μέρος και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθησαν δύο άνδρες ηλικίας 27 και 22 χρόνων και μία 22χρονη, ενώ στην σπείρα ανήκαν άλλοι τέσσερις συνεργοί τους, ένας 20χρονος, μία 29χρονη και δύο ανήλικοι. Τους τελευταίους τρεις μήνες, είχαν κλέψει 13 αυτοκίνητα και μια μοτοσικλέτα, ενώ είχαν διαρρήξει πέντε επιχειρήσεις, ένα σπίτι και δυο οχήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένδεκα από τα κλεμμένα οχήματα εντοπίστηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους, ενώ οι δράστες είχαν αρπάξει κοσμήματα, εργαλεία και μεταλλικά αντικείμενα συνολικής αξίας 9.700 ευρώ. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών που άσκησε σε βάρος τους και σε βάρος των συνεργών τους δίωξη για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές.