Σε αναζήτηση πλάνων που ενδέχεται να κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας καταστημάτων στο Βαθύ της Σάμου βρίσκονται οι τοπικές αστυνομικές αρχές, στην προσπάθειά τους να ταυτοποιήσουν τους Αφγανούς πρόσφυγες-μετανάστες-παράτυπους μετανάστες που «ξέσπασαν» για τις συνθήκες που επικρατούν στο νησί καταστρέφοντας σταθμευμένα οχήματα, τη νύχτα της Πέμπτης.

Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία, μια ομάδα περίπου δέκα αλλοδαπών προκάλεσαν φθορές σε τουλάχιστον τέσσερα Ι.Χ. αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ πίσω από το 1ο Δημοτικό σχολείο και στο δρόμο του κοιμητηρίου της πόλης, χτυπώντας τα με κλωτσιές!

Οι δράστες, έχοντας παράπονα για τη φιλοξενία τους έσπασαν τζάμια και καθρέφτες και προκάλεσαν βαθουλώματα στις λαμαρίνες των οχημάτων, όμως έσπευσαν να εξαφανιστούν πριν φτάσουν τα πρώτα περιπολικά. Η έρευνα για τον εντοπισμό τους βρίσκεται σε εξέλιξη, κοινώς δεν τους έχουν βρει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη όμως και να τους βρουν, θα υπάρξει μια τυπική δίωξη για πλημμέλημα και θα αφεθούν ελεύθεροι με την ρητή όμως απαγόρευση να μην εγκαταλείψουν την Ελλάδα.