ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ένταση στα διόδια του Αιγινίου στην Πιερία

Ένταση στα διόδια του Αιγινίου στην Πιερία

Ένταση δημιουργήθηκε στα διόδια του Αιγινίου, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης, με στόχο να απομακρυνθούν από τα διόδια οι κάτοικοι της περιοχής που είχαν κάνει κατάληψη του νέου σταθμού, αντιδρώντας στη λειτουργία του.

Οι αστυνομικοί είχαν ζητήσει νωρίτερα από τους διαδηλωτές να αποχωρήσουν, αλλά μετά την άρνησή τους, σύμφωνα με δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ του δημάρχου Πύδνας-Κολινδρού Βαγγέλη Πολύζου, τους απώθησαν “βίαια” με ασπίδες και γκλοπ και προχώρησαν σε “προσαγωγές δύο αντιδημάρχων και δύο νεαρών διαδηλωτών”.

Αυτή τη στιγμή δύο διμοιρίες των ΜΑΤ είναι παραταγμένες στα διόδια, που άρχισαν να λειτουργούν μετά την απομάκρυνση των διαδηλωτών οι οποίοι έχουν μετακινηθεί σε μικρή απόσταση, αλλά παραμένουν στο σημείο.

Ανοιχτά εξακολουθούν να είναι τα παράπλευρα διόδια της Λεπτοκαρυάς, λόγω των κινητοποιήσεων πολιτών της περιοχής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.