ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Μου στήσανε πλεκτάνη – Για δική μου χρήση τα ναρκωτικά», λέει ο ράπερ (φώτο)

«Μου στήσανε πλεκτάνη – Για δική μου χρήση τα ναρκωτικά», λέει ο ράπερ (φώτο)

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο ράπερ που συνελήφθη το Σάββατο το μεσημέρι και στην κατοχή του βρέθηκε ποσότητα ναρκωτικών, αλλά και αεροβόλα όπλα.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε ενώπιον του ανακριτή, τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στο στούντιό του στην Καλλιθέα ήταν για δική του χρήση. Παράλληλα, υποστήριξε πως η περιπέτειά του αυτή είναι αποτέλεσμα πλεκτάνης που έστησαν ανταγωνιστές του.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τον 35χρονο, ο οποίος πρωταγωνιστούσε σε αρκετά βίντεο που ανέβαζε στο κανάλι του στο Ίντερνετ, μιλώντας για την χρήση κάνναβης και τις ευεργετικές της δυνατότητες.

Ο ράπερ είχε αναρτήσει και αρκετές φωτογραφίες στα social media που έδειχναν τον ίδιο να καπνίζει στριφτά τσιγάρα.

Πως συνελήφθη από την αστυνομία

Στη σύλληψη του ράπερ προχώρησε το Σάββατο η αστυνομία μετά από πληροφορίες που είχε συγκεντρώσει εναντίον του για πιθανή διακίνηση ναρκωτικών και σύσταση συμμορίας. Στην κατοχή του 35χρονου ράπερ βρέθηκαν όπλα και ναρκωτικά, γεγονός που επιβεβαίωσε τις πληροφορίες των αστυνομικών για τη δράση του.

Οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν καιρό τον 35χρονο, καταγράφοντας τις κινήσεις του και συγκεντρώνοντας τα απαιτούμενα για τη σύλληψή του στοιχεία. Ο ράπερ είχε αναπτύξει τις δραστηριότητές του γύρω από το στούντιο ηχογράφησης που διατηρούσε στην περιοχή της Καλλιθέας. Όπως κατέγραψαν οι αστυνομικοί ο κύριος όγκος των πελατών του ράπερ ήταν μαθητές γυμνασίου και λυκείου. Ως εκ τούτου η έρευνα εντατικοποιήθηκε και προχώρησε με επείγουσες διαδικασίες, καθώς κινδύνευαν μικρά παιδιά, και οργανώθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.