ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ξέσπασε ο Bafman: «Έχασα και τη δουλειά μου με όλη αυτή την ιστορία» (βίντεο)

Ξέσπασε ο Bafman: «Έχασα και τη δουλειά μου με όλη αυτή την ιστορία» (βίντεο)

Ο ράπερ Bafman, μετά τη σύλληψή του για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και θα πρέπει να εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του κάθε 15 ημέρες. Το πρωί της Πέμπτης, ο Bafman βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Μαζί σου» και, μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου, ξεκαθάρισε το τι πραγματικά συνέβη.

«Σοκαρίστηκα όταν μπήκαν δύο άντρες στο σπίτι μου. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αστυνομικοί. Νόμιζα ότι είναι ανταγωνιστές, γιατί είχαν έρθει και παλαιότερα. Μου ζήτησαν να δουν τους υπολογιστές, έψαξαν και δεν βρήκαν τίποτα. Με ρώτησαν και για ανήλικες. Τους έδειξα τα όπλα, που ήταν ψεύτικα, αεροβόλα με πλαστικές μπίλιες… Ξεκίνησαν να μαζεύουν τα νόμιμα προϊόντα κάνναβης και βρέθηκε και κοκαΐνη… Εγώ ήμουν όσο συνεργάσιμος μπορούσα. Το σπίτι μου υπέστη γύρω στα 700 ευρώ ζημιές.

Με συνέλαβαν και πέρασα τέσσερις μέρες στο κρατητήριο. Μου ζήτησαν να τους πω από που τα προμηθεύομαι… Μέχρι τις 2 Ιουλίου πρέπει να δώσω κάποια εγγύηση, τα οποία χρήματα δεν τα έχω γιατί έχασα και τη δουλειά μου με όλη αυτή την ιστορία. Με πήρε ο πατέρας του και μου είπε να κόψουμε την συνεργασία γιατί ανησυχεί για το παιδί του. Τον καταλαβαίνω αφού στην τηλεόραση λένε ότι πουλούσα ναρκωτικά σε παιδάκια. Δεν μπορώ να πω κάτι σ’ αυτόν τον πατέρα», είπε μεταξύ άλλων ο Bafman.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.