ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Νέες συλλήψεις κωμωδία στην Εγνατία για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Νέες συλλήψεις κωμωδία στην Εγνατία για μεταφορά παράνομων μεταναστών

Συνεχίζονται οι «συλλήψεις» στη βόρεια Ελλάδα ατόμων που μεταφέρουν παράνομους μετανάστες που μόνο ως κωμωδία μπορούν να χαρακτηριστούν.

Αυτή τη φορά αστυνομικοί της αποκαλούμενης «Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης» συνέλαβαν δύο άτομα, αλλοδαπούς, οι οποίοι φέρεται ότι μετέφεραν με επιβατικό όχημα επτά άλλους αλλοδαπούς χωρίς τα υποτιθέμενα «νομιμοποιητικά» έγγραφα.

Πρόκειται για ένα 26χρονο και 20χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη μεταφορά-προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Το ότι οι 7 παράνομοι μετανάστες μπήκαν παράνομα στη χώρα, δεν απασχόλησε κανένα.

Το πρόβλημα είναι ότι μεταφέρονταν με ΙΧ!

Εάν περπατούσαν απλώς στο δρόμο ή αν πήγαιναν με το ΚΤΕΛ ούτε καν που θα ασχολείτο κανένας μαζί τους.

Επειδή όμως μεταφέρονταν αυτό ήταν παράνομο!

Για αυτό και η «δικογραφία» για παράνομη μεταφορά και προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Η προώθηση και η μεταφορά είναι το υποτιθέμενο πρόβλημα. Το ότι ο Έβρος είναι ανοικτός και όποιος θέλει απλώς μπαίνει στη χώρα παράνομα, δεν απασχολεί, ούτε τη δικαιοσύνη ούτε και στην αστυνομία.

Ακριβώς για αυτό το λόγο η αστυνομία αναφέρει «παράνομη μεταφορά μεταναστών». Η μεταφορά είναι παράνομη, όχι οι μετανάστες! Οι μετανάστες παρά το γεγονός ότι παραβίασαν τα σύνορα είναι νόμιμοι!

Δεν μιλάμε απλά για παραλογισμό, αλλά για καθαρή κοροϊδία.

Όπως διαπιστώθηκε από την… εξαντλητική αστυνομική έρευνα σε παράνομοι μετανάστες εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια από σημείο της ελληνοτουρκικής μεθορίου, (το οποίο φυσικά δεν φυλάσσεται όπως και όλη η μεθόριος) καταβάλλοντας χρηματικό ποσό προκειμένου να μεταφερθούν στη Θεσσαλονίκη.

Τώρα απλά θα πάνε στη Θεσσαλονίκη με το ΚΤΕΛ, γιατί αφέθηκαν ελεύθεροι.

Ταυτόχρονα τους γνωστοποιήθηκε ότι θα υπάρξει αναγκαστική μόνιμη εγκατάσταση στη χώρα με παράλληλη απαγόρευση να την εγκαταλείψουν γιατί θα είναι παράνομο!

Και η κοροϊδία συνεχίζεται.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.