Τρεις τραυματίες στα επεισόδια έξω από το υπουργείο Απασχόλησης

Τρεις τραυματίες στα επεισόδια έξω από το υπουργείο Απασχόλησης

Τρεις τραυματίες στα επεισόδια έξω από το υπουργείο Απασχόλησης, στην οδό Σταδίου, καθώς νωρίτερα επικράτησε ένταση μετά την κίνηση μελών του ΠΑΜΕ να καταλάβουν τον 8ο όροφο του υπουργείου, όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού Γιάννη Βρούτση.

40 μέλη του ΠΑΜΕ, με επικεφαλής τον εκπρόσωπο της παράταξης και γραμματέα της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ, Γιώργο Πέρρο, αποχώρησαν πριν από λίγο από τον 8ο όροφο και κατευθύνθηκαν είσοδο του κτηρίου όπου και περικυκλώθηκαν από ισχυρές δυνάμεις των ΜΑΤ.

Επικράτησε ένταση, ξύλο και έγινε χρήση χημικών από την αστυνομία.

Τα πνεύματα ηρέμησαν για λίγο, ωστόσο, λίγη ώρα αργότερα είχαμε επανάληψη των επεισοδίων κατά την προσαγωγή ενός διαδηλωτή.

Οι συγκεντρωμένοι διαμαρτύρονται για τις αλλαγές στο ασφαλιστικό και ειδικότερα για τη χθεσινή αναφορά του κ. Βρούτση, ότι το ασφαλιστικό σύστημα «οικοδομήθηκε διαχρονικά στη βάση πελατειακών αντιλήψεων».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καταληψίες μπήκαν αιφνιδιαστικά στο κτίριο, ενώ πέρασαν από την είσοδο τμηματικά χωρίς να έχει προηγηθεί πορεία ή άλλη προειδοποίηση.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, η αστυνομία προχώρησε σε περίπου 30 προσαγωγές διαδηλωτών του ΠΑΜΕ.

Ομάδα διαδηλωτών προσπάθησε να εμποδίσει το λεωφορείο με τους προσαχθέντες να αποχωρήσει, κάνοντας αλυσίδα γύρω από το μπροστινό μέρος του οχήματος, ενώ ένας διαδηλωτής χτύπησε με το κράνος του το παρμπρίζ και προκάλεσε φθορές.Το λεωφορείο με τους προσαχθέντες αποχώρησε μετά από επέμβαση των ΜΑΤ. Μέσα στο λεωφορείο, σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν και δύο τραυματίες.

Στο μεταξύ, ομάδα περίπου 50 διαδηλωτών του ΠΑΜΕ, η οποία είχε προστρέξει να συνδράμει τους συναδέλφους τους βρίσκεται αυτήν τη στιγμή επί του οδοστρώματος της οδού Σταδίου, περικυκλωμένη από δυνάμεις των ΜΑΤ, ενώ η οδός Σταδίου παραμένει αποκλεισμένη για την κυκλοφορία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.