Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι έδειξε ο υπολογιστής του Ελληνα κατηγορούμενου -«Μην τηλεφωνείς, θα έχω πρόβλημα»

Δολοφονία Τοπαλούδη: Τι έδειξε ο υπολογιστής του Ελληνα κατηγορούμενου -«Μην τηλεφωνείς, θα έχω πρόβλημα»

Νέα πολύ σημαντικά στοιχεία για την υπόθεση δολοφονίας της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο βγήκαν στη δημοσιότητα.

Ο υπολογιστής του Ελληνα κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη έδειξε ότι λίγες ώρες μετά τη δολοφονία της αδικοχαμένης φοιτήτριας αναζητούσε μέσω Facebook μία κοπέλα με τα αρχικά Α.Χ. Μάλιστα, της έστειλε μηνύματα και της έκανε επανειλημμένες κλήσεις, ενώ η κοπέλα του απάντησε τρεις ημέρες αργότερα για να σταματήσει.

Ο διάλογος σύμφωνα με το STAR:

A.Χ. σε Έλληνα κατηγορούμενο: «Ρε μην με παίρνεις τηλέφωνο. Θα μου δημιουργήσεις πρόβλημα»

Έλληνας κατηγορούμενος: «Sorry»

Στη συνέχεια ο Έλληνας κατηγορούμενος αναζήτησε άλλες τέσσερις κοπέλες μέσω του Facebook.

Εψαχνε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου

Το βράδυ της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη, μέσω Google και YouTube, αναζήτησε ταινίες αισθησιακού περιεχομένου. Την επόμενη ημέρα μπήκε σε ιστοσελίδα της Ρόδου και διάβασε την είδηση για τη νεκρή κοπέλα. Από την άρση των δεδομένων του υπολογιστή φάνηκε ότι ο Αλβανός κατηγορούμενος έγινε φίλος στο Facebook με την αδικοχαμένη φοιτήτρια μία ημέρα πριν από την μοιραία συνάντηση και το αποτρόπαιο έγκλημα, δηλαδή στις 26 Νοεμβρίου 2018.

Ο Αλβανός κατηγορούμενος επικοινώνησε ελάχιστα με τον Έλληνα μέσω Facebook, ενώ μετά τη δολοφονία, μπήκε δύο φορές στο προφίλ της Ελένης Τοπαλούδη. Σε αυτό το διάστημα, ο ίδιος ή κάποιος άλλος μπήκε και βγήκε από τον λογαριασμό του 13 φορές. Οι Αρχές πάντως κατάφεραν να ανακτήσουν δεδομένα τρεις μήνες μετά.

Η κατάθεση του πατέρα του

Ο πατέρας του Έλληνα κατηγορούμενου στη δεύτερη κατάθεσή του στις Αρχές ισχυρίστηκε ότι οι δύο κατηγορούμενοι συναντήθηκαν πριν από τη σύλληψή τους. «Ο Αλβανός ήρθε στο σπίτι δύο ημέρες μετά το περιστατικό. Πήγε στο δωμάτιο του γιου μου και ούτε πέντε λεπτά δεν έκατσε μέσα. Όταν τους συνέλαβαν, φαντάστηκα ότι εκείνη την ημέρα ο Αλβανός ήρθε να τσεκάρει εάν ο γιος μου είχε πει τίποτα. Όταν τον γνώρισε, μου ζητούσε συνεχώς χρήματα. Ο γιος μου ήταν ένα παιδί ανώριμο πνευματικά και οι άλλοι το εκμεταλλεύονταν» φέρεται να ανέφερε στην κατάθεση του ο πατέρας του Έλληνα κατηγορούμενου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με το STAR την ώρα του εγκλήματος, στο σπίτι στους Πεύκους η γιαγιά του Έλληνα βρισκόταν στο κάτω διαμέρισμα και ο θείος του στο διπλανό. Η γυναίκα κατέθεσε στις Αρχές πως άκουσε τους νεαρούς και την κοπέλα να μπαίνουν στο σπίτι και απόρησε με την ώρα. Δεν άκουσε φωνές ούτε φασαρία μέχρι και τα ξημερώματα που έφυγαν από το σπίτι, σύμφωνα με την κατάθεση της στις Αρχές.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.