Τον Αύγουστο βγαίνει η «νέα» EΛΑΣ σε γειτονιές και δρόμους – Αποφασισμένος ο Μ.Χρυσοχοΐδης να «καθαρίσει» τις συμμορίες

Τον Αύγουστο βγαίνει η «νέα» EΛΑΣ σε γειτονιές και δρόμους – Αποφασισμένος ο Μ.Χρυσοχοΐδης να «καθαρίσει» τις συμμορίες

Πρώτη προτεραιότητα να βγει η αστυνομία σε γειτονιές και δρόμους. Αυτή είναι η στόχευση, σύμφωνα με πληροφορίες, όπως προέκυψε μετά τη σύσκεψη του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγες, δύο εβδομαδες μετά τις 22 Ιουλίου, δηλαδή μετά την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης (το δεύτερο δεκαήμερο του Αυγούστου) θα είναι έτοιμη η αστυνομία και πλήρως εξοπλισμένη, για να βγει στους δρόμους.

Από το υπουργείο εμφανίζονται αποφασισμένοι να αντιμετωπίσουν άμεσα την εγκληματικότητα και τις συμμορίες, ενώ στόχος είναι να υπάρχει παρουσία αστυνομίας δίπλα στον πολίτη και αναφέρεται πως η αστυνομία γυρίζει σελίδα.

Την ίδια ώρα, «χαοτική» περιγράφεται η κατάσταση στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, με την ηγεσία να ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις για οργάνωση στελεχών και δομών. Σύμφωνα με πληροφοριες, μετά τη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό, πρώτη προτεραιότητα του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού, Γιώργου Κουμουτσάκου, αποτελεί η αποσυμφόρηση των κέντρων φιλοξενίας, ενώ άμεσα θα γίνει συνάντηση και με την αρμόδια υπηρεσία του υπουργείου Εξωτερικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Κουμουτσάκος θα επισκεφθεί τη Σάμο τις προσεχείς ημέρες, ενώ στις 18 του μηνός θα μεταβεί στο Ελσίνκι, όπου θα συνεδριάσουν τα όργανα της ΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.