ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ανήλικοι κατηγορούνται ότι βίασαν 14χρονη μαθήτρια!

Ανήλικοι κατηγορούνται ότι βίασαν 14χρονη μαθήτρια!

Σοκ στην κοινή γνώμη προκαλεί η είδηση του βιασμού μίας 14χρονης μαθήτριας από συμμαθητές της! Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τρίτης, 29 Ιανουαρίου, στο σπίτι του ενός εκ των φερόμενων δραστών.

Στους γονείς των τριών 13χρονων μαθητών ασκήθηκε ποινική δίωξη για παραμέληση ανηλίκου.

Σύμφωνα με τη καταγγελία της ανήλικης, χθες στις 14:00 κι αφού είχαν σχολάσει από το Γυμνάσιο Νέων Επιβατών, πήγε με τη θέληση της στο σπίτι του ενός όπου όπως παραδέχτηκε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με πληροφορίες του Thesstoday, συνευρέθηκε ερωτικά με τους δύο από τους τρεις, κατ’ εξακολούθηση και παρά φύση, γεγονός που επιβεβαιώνει και ο ιατροδικαστής.

Στη συνέχεια αφού αποχώρησε, μετάνιωσε, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, για την πράξη της και εντοπίστηκε σε άθλια κατάσταση από διερχόμενο περιπολικό της αστυνομίας, να κάθεται σε ένα πεζοδρόμιο έξω από το σχολείο.

Αμέσως οι άνδρες της αστυνομίας, την πλησίασαν και την ρώτησαν τι της συμβαίνει, αλλά εκείνη φοβισμένη δεν τους απάντησε. Αμέσως οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον διοικητή τους ο οποίος έδωσε εντολή να την μεταφέρουν στο αστυνομικό τμήμα.

Εκεί η 14χρονη ξέσπασε σε κλάματα και παραδέχτηκε, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Thesstoday, τι ακριβώς είχε συμβεί, αμέσως της προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έγινε και η καταγγελία του περιστατικού.

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο εισαγγελέας, ο οποίος κι έδωσε εντολή για τη σύλληψη των τριών.

Οι τρεις ανήλικοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα. Στους δύο 13χρονους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για βιασμό και συνελήφθησαν,ενώ στον τρίτο, στο σπίτι του οποίου συνέβη το περιστατικό, απαγγέλθηκε η κατηγορία της συνέργειας κι αφέθηκε ελεύθερος.

Δίωξη θα ασκηθεί και στους γονείς των δραστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.