ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σκηνές «άγριας δύσης» στην Χαλκίδα: «Κινηματογραφική» καταδίωξη κακοποιών με πυροβολισμούς!

Σκηνές «άγριας δύσης» στην Χαλκίδα: «Κινηματογραφική» καταδίωξη κακοποιών με πυροβολισμούς!

Σκηνές που θύμιζαν «Άγρια Δύση» εκτυλίχθηκαν το απόγευμα της Κυριακής, όταν αστυνομικοί καταδίωξαν κακοποιούς, στη Χαλκίδα.

Αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος Άμεσης Δράσης αναζήτησαν όχημα χωρίς πινακίδες κυκλοφορίας, το οποίο κινείτο με μεγάλη ταχύτητα κι έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, σε περιοχή της Χαλκίδας.

Το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν 28χρονος και 22χρονος, εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί, χρησιμοποιώντας φωτεινά και ηχητικά σήματα, ξεκίνησαν τις διαδικασίες για να το ελέγξουν.

Ωστόσο, κατά την προσέγγιση του οχήματος από τους αστυνομικούς, ο 28χρονος οδηγός του κινήθηκε με αυτό προς το μέρος τους, με σκοπό την αποφυγή του επικείμενου ελέγχου και τη διαφυγή τους.

Ένας από τους δύο αστυνομικούς, πυροβόλησε μίαα φορά στα μηχανικά μέρη του οχήματος και ανέκοψε την πορεία του.

Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή πεζή κι ο 28χρονος συνελήφθη μετά από πεζή καταδίωξη. Αργότερα εντοπίστηκε στην ευρύτερη περιοχή και συνελήφθη και ο 22χρονος, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας.

Σε έρευνα στο όχημα των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, διαρρηκτικό εργαλείο-κατσαβίδι, καθώς και χρυσό ρολόι.

Στο πλαίσιο της έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, προέκυψε ότι το ρολόι είναι προϊόν κλοπής, μεταξύ άλλων αντικειμένων, που διαπράχθηκε το πρωί της Κυριακής από κατοικία σε περιοχή της Χαλκίδας.

Όπως διαπιστώθηκε, σε βάρος του 22χρονου, ο οποίος ήταν σε άδεια (που έληγε σήμερα) από φυλακή, εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Χαλκίδας, με ποινή φυλάκισης 12 μηνών, για κλοπή.

Οι πινακίδες του οχήματος, ιδιοκτησίας συγγενικού προσώπου του 28χρονου, είχαν αφαιρεθεί σε προγενέστερο χρόνο (20-05-2019), από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, για παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. (επικίνδυνοι ελιγμοί, μη χρήση ζώνης ασφαλείας κλπ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν αρμοδίως, κατηγορούμενοι – κατά περίπτωση – για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος αστυνομικών, παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και διάπραξη κλοπής από οικία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.