ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Στο σπίτι του στη Ζάκυνθο ο πατροκτόνος – Τι δηλώνει ο ίδιος και η οικογένειά του

Στο σπίτι του στη Ζάκυνθο ο πατροκτόνος – Τι δηλώνει ο ίδιος και η οικογένειά του

Στo σπίτι του στη Ζάκυνθο βρίσκεται πλέον ο 27χρονος πατροκτόνος, ο οποίος το 2018 σκότωσε τον πατέρα του με καραμπίνα μη μπορώντας να αντέξει άλλο την κακοποίηση που δεχόταν ο ίδιος και τα μικρότερα αδέλφια του.

Εκεί, μετά την αποφυλάκισή του, τον περίμενε η μητέρα του η οποία τον υποδέχθηκε πίσω με μια αγκαλιά. «Μέτραγα τις ώρες, τις μέρες για να τον πάρω στην αγκαλιά μου ξανά, να τον πάω στο σπίτι μας», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα του 27χρονου από τη Ζάκυνθο στην κάμερα του Star. «Εχω την αγωνία (σ.σ για το Εφετείο) αλλά πιστεύω η Δικαιοσύνη θα πράξει το σωστό», σημειώνει.

Πατροκτόνος Ζακύνθου: «Σκέφτομαι να φύγω από την Ζάκυνθο»
«Για αρχή δε θα φύγω, στην πορεία όμως το σκέφτομαι. Εύχομαι να διαγράψω όλα αυτά που έχουν γίνει, αυτά τα 27 χρόνια μαρτυρίου. Να ξεκινήσω κάτι καλό για τον εαυτό μου» λέει μετά την αποφυλάκισή του ο Αλέξης, προσθέτοντας ότι την επόμενη μέρα συνειδητοποίησε ότι ήταν ελεύθερος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Βγήκε ο Αλέξης, είναι ελεύθερος και κοιτάμε μόνο αυτό. Θα τον στηρίξουμε ακόμη πιο πολύ μέχρι να βρούμε τα πατήματά του, σε κανονικούς ρυθμούς ζωής» λέει ο αδερφός του 27χρονου, Τάσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.