ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Δολοφονία Κρήτη: «Είχα σκοπό να κακοποιήσω και να σκοτώσω όποια γυναίκα έβρισκα μπροστά μου»

Δολοφονία Κρήτη: «Είχα  σκοπό να κακοποιήσω και να σκοτώσω όποια γυναίκα έβρισκα μπροστά μου»

Κυνικός ο δράστης της δολοφονίας της 60χρονης Αμερικανίδας

Είχε βγει με το αυτοκίνητό του «για να βιάσει και να σκοτώσει όποια έβρισκε μπροστά του»

Τη χτύπησε για να την ακινητοποιήσει και στη συνέχεια τη βίασε

Συγκλονιστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται καθημερινά στο φως για τη δολοφονία της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου, στην Κρήτη.

Όπως ομολόγησε κυνικά ο ίδιος ο 27χρονος δράστης, είχε βγει με το αυτοκίνητό του για να βιάσει και να σκοτώσει όποια έβρισκε μπροστά του.Ο εισαγγελέας του άσκησε ποινική δίωξη και τον παρέπεμψε στον ανακριτή.

Η τοπική κοινωνία τον χαρακτηρίζει ως έναν άνθρωπο εσωστρεφή, που δεν είχε φιλίες και που δεν είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις στο Καστέλλι Κισσάμου, όπου διέμενε μαζί με τη σύζυγο και τα δύο παιδιά τους, ωστόσο, δεν είχε απασχολήσει καθόλου με αδικήματα την περιοχή.

Το αυτοκίνητο του δράστη, με το οποίο χτύπησε την 60χρονη

Ο 27χρονος δράστης χτύπησε με το αυτοκίνητό του την 60χρονη, τη βίασε και στη συνέχεια τη μετέφερε στη σπηλιά, όπου και την εγκατέλειψε.

Η ΕΛ.ΑΣ. έδωσε στο φως της δημοσιότητας εικόνες από το αυτοκίνητο του νεαρού δράστη.

Πρόκειται για ένα λευκό ΙΧ, με το οποίο χτύπησε την 60χρονη προκειμένου να την ακινητοποιήσει και να την κακοποιήσει σεξουαλικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την έβαλε στο πορτμπαγκάζ, χωρίς η ίδια να έχει τις αισθήσεις της, τη βίασε και στη συνέχεια την εγκατέλειψε. Οι ρόδες αυτού του αυτοκινήτου φαίνεται να βοήθησαν τους αστυνομικούς ώστε να οδηγηθούν στον δράστη και στη λύση αυτής της φρικιαστικής υπόθεσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.