Εγκληματική οργάνωση εξάρθρωσε η Αστυνομία

Εγκληματική οργάνωση εξάρθρωσε η Αστυνομία

Πολυμελή εγκληματική οργάνωση, που είχε διαπράξει σωρεία ένοπλων ληστειών σε τράπεζες και καταστήματα, ανατινάξεις και διαρρήξεις ΑΤΜ, πυροβολισμούς κατά αστυνομικών και πολιτών, καθώς και άλλα αδικήματα, σε Αττική, Βοιωτία και Πελοπόννησο, εξάρθρωσε η Αστυνομία.

Σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοίνωσε πως ήδη συνελήφθησαν επτά άτομα, εκ των οποίων δύο υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 25 και 40 ετών, ένας 34χρονος υπήκοος Ρουμανίας και τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 61, 74, 46 και 22 ετών αντίστοιχα, ενώ αναζητούνται δύο ακόμα. Όλοι τους παραδέχθηκαν τη συμμετοχή τους στις εγκληματικές πράξεις. Επιπλέον, συνελήφθη και μία 54χρονη υπήκοος Αλβανίας, διότι σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για κλοπή κατά συναυτουργία.

Συγκεκριμένα, εξιχνιάστηκαν: εννέα ληστείες και απόπειρες ληστειών σε τράπεζες, από τις οποίες αφαίρεσαν μεγάλα χρηματικά ποσά, που ξεπερνούν τα 2 εκατ. ευρώ, έξι εκρήξεις και διαρρήξεις Αυτόματων Τραπεζικών Μηχανών και 10 κλοπές από οικίες και κλοπές οχημάτων.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας αφορά επίσης άλλα δύο άτομα και συγκεκριμένα έναν 29χρονο και έναν 35χρονο υπηκόους Αλβανίας, οι οποίοι είναι έγκλειστοι σε καταστήματα κράτησης της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.