ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας και λήστεψε ηλικιωμένη

Απέδρασε από τις φυλακές Τίρυνθας και λήστεψε ηλικιωμένη

Δεν έχασε χρόνο ένας νεαρός Έλληνας κακοποιός που απέδρασε το πρωί της Παρασκευής από το Κατάστημα Κράτησης Ενηλίκων Αγροτικών Φυλακών Τίρυνθας, όπου εξέτιε ποινή για ληστείες και αμέσως έσπευσε να κάνει αυτό που ήξερε καλά!

Το ίδιο μεσημέρι, ο 34χρονος δραπέτης επιτέθηκε σε μια ηλικιωμένη τη στιγμή που έμπαινε στο σπίτι της στο Ναύπλιο, την χτύπησε και άρπαξε όσα χρήματα, χρυσαφικά και κοσμήματα βρήκε στα δωμάτια, καθώς και το κινητό της και διάφορα προσωπικά αντικείμενα. Αμέσως μετά, τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, τον εντόπισαν το ίδιο απόγευμα στο Ναύπλιο οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Ναυπλίου και Άργους- Μυκηνών, οι οποίοι τον συνέλαβαν με τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε.. Στην κατοχή του βρήκαν ένα μέρος των χρημάτων που είχε κλέψει και αποδόθηκαν στην ηλικιωμένη, ενώ στη συνέχεια παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου με κατηγορίες για ληστεία και απόδραση κρατουμένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.