ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χανιά: Νεκρός 21χρονος οδηγός μηχανής – Σοκάρει ο αριθμός των θυμάτων στην άσφαλτο (φωτο)

Χανιά: Νεκρός 21χρονος οδηγός μηχανής – Σοκάρει ο αριθμός των θυμάτων στην άσφαλτο (φωτο)

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Χανίων άφησε την τελευταία του πνοή, ένας 21 χρόνος, που είχε τραυματισθεί πολύ σοβαρά το βράδυ της Δευτέρας (22-07-2019) όταν η μοτοσικλέτα που οδηγούσε παρέσυρε πεζό και στη συνέχεια συγκρούσθηκε με αγροτικό αυτοκίνητο.

Από το τροχαίο, που συνέβη στην οδό Κισάμου, τραυματίσθηκε σοβαρά και ο πεζός που παρασύρθηκε, καθώς και ένα ακόμα άτομο που επέβαινε στην μοτοσικλέτα και φέρει ορθοπεδικά τραύματα.

Στο σημείο της τραγωδίας επικράτησε πανικός και έσπευσαν ασθενοφόρα. Δυστυχώς για τον 21χρονο, η αντίστροφη μέτρηση για τη ζωή του, είχε ξεκινήσει…

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ώρες και συγκεκριμένα στις 03.00 περίπου τα ξημερώματα, ένας 25χρονος τουρίστας βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν το τετράτροχο όχημα στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του σε δρόμο από τη Χερσόνησο προς το Πισκοπιανό.

Από την αρχή του 2019 μέχρι και σήμερα έχουν χάσει τη ζωή τους από τροχαία στην Κρήτη 41 άτομα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.