ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των τεσσάρων συλληφθέντων για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης

Οι φωτογραφίες και τα στοιχεία των τεσσάρων συλληφθέντων για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης δόθηκαν νωρίτερα από την Αστυνομία στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της εισαγγελέως Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία ζητάει πληροφορίες από τους πολίτες, προκειμένου να εντοπιστούν τυχόν γιάφκες και στοιχεία για εμπλοκή τους σε άλλες ενέργειες, τον τελευταίο καιρό στην Αθήνα και άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Πρόκειται για τους δύο καταζητούμενους για συμμετοχή στην οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» Ιωάννη Μιχαηλίδη του Χαράλαμπου, που γεννήθηκε στις 31-05-1988 στο Μαρούσι Αττικής, (πρόκειται για τον γνωστό τοξοβόλο που είχε συλληφθεί σε επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας) και τον Δημήτριο Πολίτη του Κωνσταντίνου και της Ευτυχίας, που γεννήθηκε στις 29-12-1991 στον Χολαργό Αττικής, καθώς και τους: Μπουρζούκο Ανδρέα- Δημήτριο του Ιωάννη και της Παντελιάς, γεν. 22-11-1989 στον Χολαργό Αττικής και Ρωμανό Νικόλαο του Γεωργίου και της Παυλίνας- Μαρίας, γεν. 27-01-1993 στην Αθήνα.

Στην κατοχή των Μιχαηλίδη και Πολίτη βρέθηκαν πλαστά Δελτία Αστυνομικής Ταυτότητας, με τα στοιχεία: Γιακουμόπουλος Κωνσταντίνος του Γεωργίου και της Αναστασίας, γεν. 01-09-1987 στην Αθήνα, δημότης Καλλιθέας, και Καλυβας Ελευθέριος του Δήμου και της Άννας, γεν. 08-01-1993 στον Χολαργό, δημότης Αράχωβας Βοιωτίας, αντίστοιχα.

Σε βάρος του Μιχαηλίδη έχουν εκδοθεί τρία εντάλματα σύλληψης και σε βάρος του Πολίτη άλλα δύο εντάλματα σύλληψης για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Τα δακτυλικά αποτυπώματα και των δύο είχαν βρεθεί στο κρησφύγετο της οργάνωσης στην οδό Σαπφούς, στην Καλλιθέα.

Και οι τέσσερις θα μεταφερθούν απόψε στην Αθήνα, όπου θα εξεταστούν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, ενώ αύριο θα οδηγηθούν στον ανακριτή για τις υποθέσεις που κατηγορούνται.

Σε βάρος των τεσσάρων εμπλεκομένων στις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις της εγκληματικής οργάνωσης, της ληστείας από κοινού κατά συρροή, της αρπαγής από κοινού, της παράνομης οπλοφορίας, της διακεκριμένης περίπτωσης οπλοφορίας, της διακεκριμένης περίπτωσης φθοράς, της χρήσης πλαστού δελτίου αστυνομικής ταυτότητας, της αντίστασης από δράστες που οπλοφορούν, της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και της απλής σωματικής βλάβης. Ο εισαγγελέας τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή Κοζάνης την Τετάρτη.

Από το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οτιδήποτε σχετικά με τους τέσσερις συλληφθέντες, να επικοινωνήσουν στους τηλεφωνικούς αριθμούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, 170, 1014 και 1964 ή στο e-mail [email protected] με τη δέσμευση ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.