Ο γιος του Φασούλα, αποκάλυψε τον επιδειξία στο λεωφορείο Χ96

Ο γιος του Φασούλα, αποκάλυψε τον επιδειξία στο λεωφορείο Χ96

Τον απόλυτο τρόμο βίωσαν δύο ανυποψίαστες κοπέλες που επέβαιναν σε λεωφορείο με προορισμό το αεροδρόμιο, όταν ένας συνεπιβάτης τους ξεκούμπωσε το παντελόνι του και άρχισε να χαϊδεύεται μπροστά τους!

Μάλιστα, προτού προλάβουν να αντιδράσουν, ο διεστραμμένος επιδειξίας δεν δίστασε να τελειώσει την δουλειά του επάνω στα ρούχα τους!

Αυτόπτης μάρτυρας ήταν ο γιος του παλαίμαχου μπασκετμπολίστα και πρώην δημάρχου Πειραιά Παναγιώτη Φασούλα, ο οποίος κατήγγειλε πρώτος τον σάτυρο με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Το αρρωστημένο περιστατικό μέσα στο λεωφορείο Χ96, που εκτελεί το δρομολόγιο Πειραιάς – αεροδρόμιο, έγινε αντιληπτό από τους υπόλοιπους επιβαίνοντες, που ακινητοποίησαν τον άνδρα και ενημέρωσαν τις Αρχές, οι οποίες προχώρησαν στη σύλληψή του.

Οπως αποκάλυψε ο Γιάννης Φασούλας, ο σάτυρος επιβιβάστηκε στο λεωφορείο, που εκτελούσε νυχτερινό δρομολόγιο, από τη στάση της Γλυφάδας κρατώντας μία βαλίτσα.

Λίγο μετά τις 5.30 τα ξημερώματα, μόλις διαπίστωσε πως οι δύο κοπέλες είχαν αποκοιμηθεί, άδραξε την ευκαιρία για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του. Κάθισε απέναντί τους, άνοιξε τα κουμπιά από το παντελόνι του και άρχισε να επιδεικνύει τα κάλλη του κάτω όμως από τη βαλίτσα!

Οι κοπέλες, ηλικίας 21 και 22 ετών, που εργάζονται στο αεροδρόμιο, είδαν έντρομες τον επιδειξία μόλις άνοιξαν τα μάτια τους, αλλά προτού προλάβουν να αντιδράσουν, εκείνος πέταξε κάτω τη βαλίτσα και… ολοκλήρωσε την πράξη του στο παντελόνι της 21χρονης!

Τα τρομοκρατημένα κορίτσια άρχισαν να ουρλιάζουν κινητοποιώντας τους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου, που ακινητοποίησαν αμέσως τον διεστραμμένο δράστη, αποτρέποντας τη διαφυγή του!

Χειροπέδες

Για το συμβάν ενημερώθηκαν άμεσα οι αστυνομικοί και του πέρασαν χειροπέδες αμέσως μόλις το λεωφορείο έφτασε στο αεροδρόμιο.

Σε βάρος του επιδειξία σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ το παντελόνι του θύματος εστάλη για εξέταση στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ.

Δείχνοντας μηδενική ανοχή στο αηδιαστικό συμβάν σε βάρος των δύο ανυποψίαστων νεαρών γυναικών, ο γιος του Παναγιώτη Φασούλα κατήγγειλε το περιστατικό, δημοσιεύοντας και τη φωτογραφία του δράστη με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θέλοντας να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη, επισήμανε πως ένα τέτοιο περιστατικό θα μπορούσε να συμβεί στην κόρη, στην αδελφή αλλά και τη μητέρα του καθενός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.