ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Στη ΓΑΔΑ βρίσκονται οι 4 συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης

Στη ΓΑΔΑ βρίσκονται οι 4 συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης

Αυτήν την ώρα, στη ΓΑΔΑ (Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής) βρίσκονται οι τέσσερις δράστες της διπλής ληστείας που έγινε το πρωί της Παρασκευής σε τράπεζες στο Βελβεντό Κοζάνης.

Τα ξημερώματα οι τέσσερις συλληφθέντες μεταφέρθηκαν από την Κοζάνη στη ΓΑΔΑ, ενώ οι δύο που κατηγορούνται για συμμετοχή στη «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς» αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα για την εκτέλεση των ενταλμάτων που έχουν εκδοθεί σε βάρος τους.

Η νομική εκπρόσωπος ενός από τους δράστες, του Δημήτρη Μπουρζούκου, μιλώντας στη zougla.gr, ανέφερε ότι βρίσκεται από ώρα στη ΓΑΔΑ, αναμένοντας να μιλήσει με τον εντολέα της τόσο για την υπόθεση όσο και για την κακοποίηση που φαίνεται ότι έχει υποστεί από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ.

«Ακόμα βρισκόμαστε σε στάση αναμονής. Περιμένω να μιλήσω με τον εντολέα μου προκειμένου να διαπιστώσω σε τι κατάσταση βρίσκεται. Από χτες προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί του, όμως δεν μου το επέτρεπαν. Σύνηθες φαινόμενο, αλλά παράνομο» σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ποντάρουν στα εγκληματολογικά

Την ίδια ώρα, οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των βαλλιστικών εξετάσεων στα τρία καλάζνικοφ και στα τρία πιστόλια, καθώς και τα ευρήματα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της Ασφάλειας όσον αφορά τα αντικείμενα που κατασχέθηκαν από το «ασθενοφόρο» που χρησιμοποίησαν οι δράστες για τη διαφυγή τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής και οι τέσσερις συλληφθέντες τηρούν σιγήν ιχθύος, αρνούμενοι πεισματικά να πουν οτιδήποτε σχετικά με την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.