Νεαροί πήγαν για νυχτερινό μπάνιο και βρέθηκαν… σε βραχονησίδα

Νεαροί πήγαν για νυχτερινό μπάνιο και βρέθηκαν… σε βραχονησίδα

Μια περιπέτεια έζησαν δύο νεαροί λουόμενοι στην Κρήτη, ενώ ήταν μεγάλη η κινητοποίηση του Λιμενικού Σώματος Ιεράπετρας για τον εντοπισμό τους. Oι νεαροί χάθηκαν ενώ κολυμπούσαν στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Φωτιάς και τελικά εντοπίστηκαν σε μία βραχονησίδα.

Άμεσα απέπλευσε προς εντοπισμό των δύο 20χρονων ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ ενημερώθηκαν προς παροχή βοήθειας, αλιευτικά σκάφη, ομάδες διασωστών, ιδιώτες δύτες καθώς και ιδιώτες εκμισθωτές θαλασσίων μέσων αναψυχής. Παράλληλα, από ξηράς αναχώρησαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., με στελέχη της Λιμενικής Αρχής Ιεράπετρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια το περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., εντόπισε τους δύο κολυμβητές επάνω στην βραχονησίδα Φωτιά Ιεράπετρας, ενώ στο σημείο κατέπλευσε επίσης το σκάφος ΠΙΡΟΓΑ Λ.Ι. 612 καθώς και το φουσκωτό σκάφος ΑΓΓΕΛΙΚΗ Λ.Ι. 1103 της Ομάδας Διάσωσης Εθελοντών Αγίου Ιωάννη. Τελικά το σκάφος ΠΙΡΟΓΑ Λ.Ι. 612, περισυνέλεξε τους δύο 20χρονους από την βραχονησίδα, οι οποίοι μετεπιβιβάστηκαν στο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια και καλά στην υγεία τους στο αλιευτικό καταφύγιο Ιεράπετρας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.