Aντιτρομοκρατική: Σημαντικά ευρήματα στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου

Aντιτρομοκρατική: Σημαντικά ευρήματα στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου

  Σημαντικά είναι τα στοιχεία που εντόπισε η αντιτρομοκρατική μετά από ολονύχτια έρευνα στο διαμέρισμα στην οδό Ελ Αλαμέιν (αρ. 19) στο Χαλάνδρι. Γίνεται μάλιστα σύνδεση με την βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε στις 20 Ιανουαρίου στο εμπορικό κέντρο Mall.

  Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν ένα μηχάνημα πλαστικοποίησης ταυτοτήτων, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής, καθώς και έντυπο υλικό.

  Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ότι έχουν βρεθεί όπλα και εκρηκτικές ύλες.

  Ανώτατη πηγή της αστυνομίας δήλωσε ότι το διαμέρισμα αποτελούσε κρησφύγετο της οργάνωσης «Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς».

  Η αντιτρομοκρατική το εντόπισε έπειτα από τηλεφωνήματα πολιτών μετά τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών των τεσσάρων συλληφθέντων στη Βέροια.

  Το διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στον 2ο όροφο πολυκατοικίας φέρεται να είχε νοικιάσει με πλαστή ταυτότητα ένας εκ των συλληφθέντων, ο Νίκος Ρωμανός, πριν από μικρό χρονικό διάστημα (1,5 – 2 μήνες περίπου).

  Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί έμεναν τόσο ο Ρωμανός όσο και ο Δημήτρης Πολίτης, αλλά μπαινόβγαιναν και ακόμη τρία άτομα, πιθανόν ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης που αναζητούνται.

  Από το πρωί άντρες της σήμανσης αναζητούν δακτυλικά αποτυπώματα που να συνδέουν τους συλληφθέντες με το διαμέρισμα αλλά και νέα αποτυπώματα που θα τους οδηγήσουν σε ασύλληπτα μέλη της οργάνωσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.