ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ναύπλιο: Μεγάλη κατολίσθηση στο γύρο της Αρβανιτιάς (βίντεο)

Ναύπλιο: Μεγάλη κατολίσθηση στο γύρο της Αρβανιτιάς (βίντεο)

Βράχια και χώματα αποκολλήθηκαν στην περιπατητική διαδρομή και ουσιαστικά έκοψαν τον πεζόδρομο στα δύο, ενώ στο σημείο βρίσκονται το Λιμενικό υπηρεσίες του Δήμου και ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος. Να υπενθυμίσουμε πως τον Ιούνιο του 2018 είχε σημειωθεί και πάλι μεγάλη κατολίσθηση.

Η υπηρεσία πολιτικής προστασίας του Δήμου Ναυπλίου είχε αποκλείσει τις εισόδους του πεζόδρομου έχοντας βάλει προειδοποιητικές πινακίδες κινδύνου και κάγκελα, πολλοί όμως έβρισκαν τρόπους και τα παρέκαμπταν.

Πρόκειται για ένα πολυσύχναστο σημείο του Ναυπλίου, όπου καθημερινά κάνουν την βόλτα τους πολλοί ντόπιοι και επισκέπτες, όλες τις εποχές του χρόνου ,ακόμα και μετά την κατολίσθηση παραβιάζοντας τις πινακίδες και τα κιγκλιδώματα που έχουν τοποθετηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Είναι μια εξαιρετική διαδρομή , δίπλα στη θάλασσα, που ενώνει την πλαζ της Αρβανιτιάς με την παραλία της πόλης του Ναυπλίου, αλλά δυστυχώς μετά τις κατολισθήσεις η διαδρομή πλέον εγκυμονεί πολλούς κινδύνους για τους περαστικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.