ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Θύμα χάκερ ο Χρήστος Αντωνιάδης – Του πήραν 1.500 ευρώ

Θύμα χάκερ ο Χρήστος Αντωνιάδης – Του πήραν 1.500 ευρώ

Θύμα χάκερ έπεσε ο Χρίστος Αντωνιάδης, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε τι ακριβώς συνέβη απευθύνθηκε στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Ο χάκερ, είχε πρόσβαση στα social media του τραγουδιστή και έκανε περίεργες αναρτήσεις, ενώ είχε πρόσβαση και στις πιστωτικές κάρτες τόσο του τραγουδιστή όσο και στης γυναίκας του.

Ο Χρίστος στην αρχή δεν έδωσε βάση, ενώ το περιστατικό αντιλήφθηκε συνεργάτης του όπου έβλεπε περίεργες αναρτήσεις για κυκλοφορία νέου τραγουδιού και τότε θέλησε να ενημερώσει τον τραγουδιστή, ο οποίος έψαξε το θέμα και αντιλήφθηκε ότι ο χάκερ τον έχει χρεώσει με 1500 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Χάκαραν τo e-mail μου, που ήταν συνδεδεμένο με τα προσωπικά μου social media και δύο πιστωτικές κάρτες τη δική μου και της γυναίκας μου. Το λάθος μου ήταν πως δεν έδωσα την πρέπουσα σημασία στα μηνύματα της τράπεζας που στάλθηκαν στο κινητό μου. Σκέφτηκα πως ήταν σφάλμα από το σύστημα του πιστωτικού καταστήματος» δήλωσε στην espresso ο τραγουδιστης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.