ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

ΓΓΠΠ: Tο «ευχαριστώ» σε Ιταλία και Ισπανία για την αποστολή εναερίων μέσων

ΓΓΠΠ: Tο «ευχαριστώ» σε Ιταλία και Ισπανία για την αποστολή εναερίων μέσων

Η γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ανάρτησε στο Twitter ευχαριστήριο μήνυμα προς την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ιταλία και την Ισπανία για την ανταπόκρισή τους στο αίτημα της Ελλάδας για αποστολή εναερίων μέσων μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας.

«Εκφράζουμε θερμές ευχαριστίες προς την ΕΕ, την Ιταλία & την Ισπανία για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα της Ελλάδας για αποστολή εναερίων μέσων μέσω του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Πολιτικής Προστασίας. Αλληλεγγύη στην πράξη», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο tweet.

Υπενθυμίζεται ότι στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας έφτασαν τα μεσάνυχτα της Τρίτης τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη από την Ιταλία, μετά από σχετικό αίτημα της Ελλάδας στον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Προστασίας, για να συνδράμουν στην επιχείρηση κατάσβεσης της μεγάλης φωτιάς στην Εύβοια.

Τα ιταλικά αεροσκάφη, μαζί με τα ελληνικά, ξεκίνησαν τη μάχη με τις φλόγες με το πρώτο φως της ημέρας. Αντίθετα, υπήρξε εμπλοκή με τα δύο αεροσκάφη που ζητήθηκαν από την Κροατία και έτσι η χώρα μας κατέθεσε ήδη νέο αίτημα προς την Ισπανία, προκειμένου δύο ακόμα αεροσκάφη να φτάσουν από εκεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.