ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κρήτη: Άνδρας επιτέθηκε σε δύο τουρίστριες και επιχείρησε να τις βιaσει σε πολυσύχναστη παραλία

Κρήτη: Άνδρας επιτέθηκε σε δύο τουρίστριες και επιχείρησε να τις βιaσει σε πολυσύχναστη παραλία

Στιγμές αγωνίας έζησαν δύο νεαρές τουρίστριες στην Κρήτη όταν πήγαν για μπάνιο σε πολυσύχναστη παραλία του Ηρακλείου και ένας άνδρας επιχείρησε να τις βιaσει.

Οι φωνές των νεαρών γυναικών ειδοποίησαν τους εργαζόμενους του μπαρ που λειτουργεί στην παραλία, οι οποίοι έτρεξαν άμεσα για να τις βοηθήσουν και ακινητοποίησαν τον δράστη.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα υπηρεσίας Ηρακλείου και του ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα βιασμoύ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Creta Live, ο άνδρας έχει ψυχιατρικό ιστορικό και τον τον τελευταίο καιρό δεν ακολουθούσε την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή, ενώ φέρεται επίσης να είχε κάνει χρήση διεγερτικών χαπιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του και του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της καταβολής χρηματικής εγγύησης ύψους 5000 ευρώ, της εμφάνισης κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του και της ψυχιατρικής παρακολούθησης σε τακτά χρονικά διαστήματα από ψυχιάτρους δημόσιων νοσοκομείων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.