ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τους τρεις βασικούς υπόπτους εμπρησμού στην Εύβοια

Άρση τηλεφωνικού απορρήτου για τους τρεις βασικούς υπόπτους εμπρησμού στην Εύβοια

Αίτημα για άρση του τηλεφωνικού απορρήτου για τους τρεις βασικούς υπόπτους εμπρησμού στη μεγάλη πυρκαγιά στην Αγριλίτσα Εύβοιας η οποία ξέσπασε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης, κατέθεσαν τα στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων, αυτό συνέβη γιατί οι Αρχές, αφού είχαν σχηματίσει ένα προφίλ για τους εμπρηστές και έχοντας μιλήσει και λάβει καταθέσεις από κατοίκους της περιοχής, προσπαθούν να εξακριβώσουν πού βρίσκονταν οι ύποπτοι την ώρα που ξέσπασε η πυρκαγιά.

Σημειώνεται ότι και οι 3 που ανακρίνονται, έχουν δηλώσει παρουσία σε άλλους χώρους την επίμαχη χρονική περίοδο, μάλιστα μακριά από τους χώρους διαμονής τους.

Βασικός ύποπτος παραμένει ο 33χρονος που πέρσι είχε κατηγορηθεί για 9 εμπρησμούς στην περιοχή και τελικά καταδικάστηκε για έναν και αφέθηκε ελεύθερος εξαιτίας ψυχολογικών προβλημάτων. Ο ίδιος έχει δηλώσει ότι βρισκόταν σε συγγενικό του σπίτι 25 χιλιόμετρα μακριά από τον τόπο κατοικίας του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει καταθέσεις από τα συγγενικά του πρόσωπα και προσπαθεί να τις αντιπαραβάλει με τις καταθέσεις άλλων κατοίκων, ψάχνοντας κενά και αντιφάσεις στα άλλοθι που παρουσιάζουν οι ύποπτοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.