Συγκλονίζει το δυστύχημα στα Διαβατά: Με τον υπέρηχο στα χέρια η νεκρή έγκυος – Πώς συνέβη η σφοδρή σύγκρουση (βίντεο)

Συγκλονίζει το δυστύχημα στα Διαβατά: Με τον υπέρηχο στα χέρια η νεκρή έγκυος – Πώς συνέβη η σφοδρή σύγκρουση (βίντεο)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το δυστύχημα στα Διαβατά όπου έχασε την ζωή της μια έγκυος γυναίκα.

Το δυστύχημα συνέβη χτες το μεσημέρι στα Διαβατά, όταν τρένο παρέσυρε το αμάξι του ζευγαριού που παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια έγκυος γυναίκα και να τραυματιστεί ο σύζυγός της, ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ανθρώπων που ήταν μπροστά στο τραγικό περιστατικό, ενώ οι μπάρες ήταν κατεβασμένες, ο οδηγός του οχήματος προσπέρασε δυο αυτοκίνητα που περίμεναν να περάσει το τρένο, έφτασε μπροστά στις μπάρες και πέρασε ανάμεσα από το κενό με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αλεξανδρούπολη -Θεσσαλονίκη.

Από τη σφοδρή σύγκρουση βρήκε τραγικό θάνατο η 41χρονη σύζυγος του οδηγού, Ευδοκία, η οποία διένυε τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της αλλά και το έμβρυο που κυοφορούσε.

H άτυχη γυναίκα βρισκόταν στην 21η εβδομάδα της κύησης. Όταν έφτασε η Πυροσβεστική δεν είχε τις αισθήσεις ενώ στα χέρια της κρατούσε τους υπέρηχους κύησης. Η άτυχη γυναίκα είχε χτυπήσει στο κεφάλι, ενώ το σώμα της ήταν εγκλωβισμένο ανάμεσα στις λαμαρίνες του αυτοκινήτου.

Η 41χρονη μεταφέρθηκε νεκρή στο νοσοκομείο «Ιπποκράτειο» και μετά στο «Παπανικολάου», όπου θα γίνει νεκροτομή. Ο 50χρονος άνδρας του οχήματος, που φέρεται πως δεν φορούσε ζώνη, διακομίσθηκε στο «Παπανικολάου».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το συγγενικό τους περιβάλλον, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο πριν λίγο καιρό. Μάλιστα, δυο μέρες πριν είχαν δει το μωράκι τους στον υπέρηχο και σχεδίαζαν μετά τον ερχομό του παιδιού τους να κάνουν ένα μεγάλο γλέντι στο χωριό, με θρησκευτικό γάμο και βάφτιση μαζί.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες αλλά και πυροσβέστες, η μεγαλύτερή τους προσπάθεια ήταν να απεγκλωβίσουν την άτυχη γυναίκα η οποία ήταν έγκυος στον πέμπτο μήνα και σκοτώθηκε επιτόπου, καθώς το τρένο έπεσε με ταχύτητα πάνω στο ΙΧ από την πλευρά του συνοδηγού όπου καθόταν.

Ο 50χρονος νοσηλεύεται σε σταθερή αιμοδυναμικά κατάσταση σε χειρουργική κλινική με ελαφρές κακώσεις θώρακα πλευρών.

Πάντως, όλη η περιοχή είναι σοκαρισμένη καθώς η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη και ο θόρυβος εκκωφαντικός. Προς στιγμήν ο κόσμος υπέθεσε ότι η γυναίκα ήταν στον μήνα της και ίσως ο οδηγός βιαζόταν να τη μεταφέρει σε νοσοκομείο. Όπως αποδείχθηκε όμως η γυναίκα ήταν μόλις 6 μηνών και το τραγικό της υπόθεσης ήταν πως η πρόσκρουση έγινε από την πλευρά της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.