ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.: Εντοπίστηκε «δάσος» από 1.600 δενδρύλλια χασίς στην Αμφίκλεια!

Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.: Εντοπίστηκε «δάσος» από 1.600 δενδρύλλια χασίς στην Αμφίκλεια!

Μία από τις μεγαλύτερες φυτείες κάνναβης, την οποία διαχειρίζονταν διακινητές χασίς, ανακάλυψαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Λιβαδειάς στον δήμο Αμφίκλειας-Ελάτειας Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από πολυήμερες έρευνες της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, δόθηκε εντολή να «σηκωθεί» ελικόπτερο της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας και να ελέγξει μια ορεινή και δύσβατη περιοχή στα όρια του δήμου Αμφίκλειας – Ελάτειας.

Το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ, με την καθοδήγηση των αστυνομικών της Ασφάλειας Λιβαδειάς, αποκάλυψε μια τεράστια έκταση, στην οποία υπήρχαν συνολικά 1.600 δενδρύλλια χασίς. Οι αστυνομικοί, μεταξύ άλλων, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για έναν ειδικά διαμορφωμένο – εκχερσωμένο χώρο με εμφυτευμένα δενδρύλλια κάνναβης (χασίς), ο οποίος εκτεινόταν σε 7 επίπεδα.

Οι διακινητές χασίς μάλιστα είχαν στήσει δυο χώρους κατόπτευσης – παρατηρητήρια προκειμένου να παρακολουθούν τον χώρο για τυχόν εφόδους αστυνομικών. Το «δάσος» χασίς τέθηκε υπό διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς και χθες, Τρίτη, επενέβησαν αστυνομικοί διαφόρων υπηρεσιών και κατάσχεσαν τα δενδρύλλια, που είχαν ύψος από 2 έως και 3 μέτρα!

Στη χασισοφυτεία βρέθηκαν επίσης δυο αυτοσχέδιες δεξαμενές νερού μεγάλης χωρητικότητας, σκαπτικά εργαλεία και λάστιχα για το πότισμα και την περιποίηση των δενδρυλλίων χασίς.

Επιπλέον, εντοπίστηκαν τρία αυτοσχέδια καταλύματα όπου… αναπαύονταν οι καλλιεργητές του χασίς. Οι αστυνομικοί διενεργούν έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των διαχειριστών της χασισοφυτείας.

Βίντεο από τα δενδρύλλια χασίς στην Αμφίκλεια:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.