Δήμαρχος Πόρου: «Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση μετά την πτώση του ελικοπτέρου»

Δήμαρχος Πόρου: «Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση μετά την πτώση του ελικοπτέρου»

Σχεδόν δύο ημέρες χωρίς ηλεκτροδότηση έμειναν περιοχές του Πόρου, μετά την τραγωδία με την πτώση του ελικοπτέρου σε καλώδια της ΔΕΗ, συνέπεια της οποίας ήταν να χάσουν τη ζωή τους ο πιλότος και δύο Ρώσοι επιβαίνοντες.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, ο δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης γράφει ότι αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση σε όλο το νησί.

Ο Δήμαρχος Πόρου αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Μόλις τώρα αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση όλου του νησιού. Αν υπάρχουν λίγες περιοχές που ακόμα δεν έχουν ρεύμα, θα επανέλθει άμεσα. Ελπίζω ότι δεν θα υπάρχουν αλλά προβλήματα. Περισσότερα αύριο».

Το ανακοίνωσε και ο ΔΕΔΔΗΕ

Ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοινώνει ότι πριν από λίγη ώρα επανηλεκτροδοτήθηκε ολόκληρο το νησί του Πόρου, μετά τις εντατικές προσπάθειες των συνεργείων του για την πλήρη αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών που προκλήθηκαν από το τραγικό δυστύχημα στην εναέρια γραμμή.

Τα Ηλεκτροπαραγωγά Ζεύγη που μεταφέρθηκαν στο νησί κάλυψαν καθ΄όλη τη διάρκεια της ημέρας περισσότερο από το 70% των φορτίων του νησιού, ενώ οι συντονισμένες και αποτελεσματικές εργασίες των συνεργείων της Εταιρίας είχαν ως αποτέλεσμα την αποκατάσταση των ζημιών και στους τρεις αγωγούς της εναέριας γραμμής μεταφοράς Μέσης Τάσης που τροφοδοτεί το νησί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει για μια ακόμη φορά τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων του δυστυχήματος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.