ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βρέθηκε σώος στην Καλλιθέα ο 13χρονος Κινέζος – Είχε χαθεί από τη Δευτέρα στο Παλαιό Φάληρο

Βρέθηκε σώος στην Καλλιθέα ο 13χρονος Κινέζος – Είχε χαθεί από τη Δευτέρα στο Παλαιό Φάληρο

Αίσιο αποτέλεσμα είχαν οι προσπάθειες εντοπισμού του 13χρονου από την Κίνα τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο Γκανγκζένγκ Τζου είχε εξαφανιστεί από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο με αποτέλεσμα να εκδοθεί Amber Alert. Την Πέμπτη το «Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε κλήση στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά-116000» από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε πως ο ανήλικος βρισκόταν έξω από κατάστημα αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών στην περιοχή της Καλλιθέας. Ο ανήλικος τελικά εντοπίστηκε με την άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζει ότι «θα βρίσκεται κοντά στον Γκανγκζένγκ Τζου και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.