Ενισχύθηκε η Δημοτική Αστυνομία – 85 πρώην εργαζόμενοι επέστρεψαν στις θέσεις τους

Ενισχύθηκε η Δημοτική Αστυνομία – 85 πρώην εργαζόμενοι επέστρεψαν στις θέσεις τους

Με άλλα 85 πρώην στελέχη της, που είχαν μεταταχθεί σε Κέντρα Κράτησης, ενισχύθηκε η Δημοτική Αστυνομία της Αθήνας.

Όπως ανακοινώθηκε, θα στελεχώσουν άμεσα το Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα της 3ης και 4ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας.

Με τους 85, η δύναμη της Δημοτικής Αστυνομίας της Αθήνας ανέρχεται πλέον σε 455 άτομα. Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Μπρούλιας, εξέφρασε την ικανοποίησή του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι, παρά τη θετική αυτή εξέλιξη, «η Δημοτική Αστυνομία καλείται να υλοποιήσει το πολύ σημαντικό για την πρωτεύουσα έργο της, με λιγότερο από τη μισή δύναμή της, αφού θυμίζω ότι το 2013 στελεχωνόταν από 1.134 άτομα».

«Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τους 85 άνδρες και γυναίκες της Δημοτικής Αστυνομίας, με την παρουσία τους θα ενισχύσουν το δύσκολο έργο μας για τη σωστή λειτουργία της πόλης» δήλωσε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Μπρούλιας, ο οποίος σημείωσε ότι «παρά την τελευταία θετική εξέλιξη, η Δημοτική Αστυνομία καλείται να υλοποιήσει το πολύ σημαντικό για την πρωτεύουσα έργο της, με λιγότερο από τη μισή δύναμή της, αφού θυμίζω ότι το 2013 στελεχωνόταν από 1.134 άτομα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο αντιδήμαρχος Δημοτικής Αστυνομίας και Κέντρου Πόλης Ανδρέας Βαρελάς δήλωσε ότι «οι 85 Δημοτικοί Αστυνομικοί θα στελεχώσουν άμεσα το Δημοτικό Αστυνομικό Τμήμα της 3ης και 4ης Δημοτικής Κοινότητας της Αθήνας, που αφορά τις περιοχές: Άνω και Κάτω Πετράλωνα, Μεταξουργείο, Βοτανικός, Κεραμεικός, Ακαδημία Πλάτωνος, Κολωνός, Κολοκυνθού, Σεπόλια, Θυμαράκια και Κάτω Πατήσια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.