ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο εστιατόριο του Ε.Μποτρίνι στο Χαλάνδρι – «Θα φας χαστούκια» (φώτο – βίντεο) (upd)

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο εστιατόριο του Ε.Μποτρίνι στο Χαλάνδρι – «Θα φας χαστούκια» (φώτο – βίντεο) (upd)

Τα μέλη της ακροαριστερής οργάνωσης “Ρουβίκωνας” πραγματοποίησαν χθες το βράδυ επίθεση σε γνωστό εστιατόριο στο Χαλάνδρι.

Το εστιατόριο επί της οδού Βασιλέως Γεωργίου στο Χαλάνδρι ήταν κλειστό λόγω των καλοκαιρινών διακοπών και τα μέλη του Ρουβίκωνα πέρασαν στον προαύλιο χώρο, πέταξαν μπογιές παντού και έσπασαν την κεντρική γυάλινη πόρτα, προκαλώντας φθορές με τις μπογιές και στο εσωτερικό.

Η αστυνομία δεν έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, έως αυτή την ώρα τουλάχιστον.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για εστιατόριο που ανήκει στον γνωστό σεφ Εκτορα Μποτρίνι, ο οποίος είναι και ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου της Κέρκυρας, για το οποίο πρόσφατα μαθητευόμενος σεφ είχε καταγγείλει ότι είχε κακοποιηθεί από τους προϊσταμένους του.

Ο Ρουβίκωνας ανακοίνωσε την επίθεση με ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπου κάνει αναφορές τόσο στην καταγγελία του μαθητευόμενου σεφ στην Κέρκυρα, όσο και σε επιχείρηση της Μυκόνου που φέρεται να υποχρέωνε σερβιτόρους να εργάζονται ξυπόλυτοι στην καυτή άμμο.

Με νέες απειλές κατά του Έκτορα Μποτρίνι εμφανίστηκε στο faceboook, λίγες ώρες μετά την επίθεση με μπογιές στο εστιατόριο του σεφ, ο Γιώργος Καλαϊτζίδης, μέλος του Ρουβίκωνα.

Στην ανάρτησή του καταφέρεται εναντίον του διάσημου σεφ, χαρακτηρίζοντάς τον «ψωνισμένο σεφ», «καραγκιόζη» και του… συστήνει «να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής».

Τέλος, απειλεί ξεκάθαρα με νέα επίθεση και μάλιστα με χειροδικία: «Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες».

«Όλα αυτά τα ψωνισμένα αφεντικά που νομίζουν πως οι υπάλληλοι των μαγαζιών τους είναι και δούλοι τους ας προσέχουν λίγο…Γιατί ενίοτε μπορεί να δεχτούν επισκέψεις και οι ρόλοι έστω και για λίγο να αντιστραφούν.Όσον αφορά τον συγκεκριμένο καραγκιόζη να κοιτάξει να χαλαρώσει γιατί η ζωή δεν είναι ριάλιτι μαγειρικής.Την επόμενη φορά μπορεί να φύγει και κανένα χαστούκι μπροστά στους πελάτες»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.