ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Άγριο έγκλημα στην Καβάλα: 43χρονος σκότωσε μάνα και γιο για μία θέση πάρκινγκ – «Τους έφαγα και τους δύο» (upd)

Άγριο έγκλημα στην Καβάλα: 43χρονος σκότωσε μάνα και γιο για μία θέση πάρκινγκ – «Τους έφαγα και τους δύο» (upd)

Ένα σοκαριστικό έγκλημα έλαβε χώρα χθες το βράδυ της Πέμπτης στην Καβάλα, όπου άνδρας δολοφόνησε τους γείτονες του μετά από διαπληκτισμό για μία θέση πάρκινγκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θύματα του φονικού στην Καβάλα είναι μια 67χρονη μητέρα και ο 42χρονος γιος της, ενώ δράστης ένας 42χρονος γείτονάς τους, από την Ποντιάδα Χρυσούπολης, ο οποίος φέρεται ότι εργάζεται στον δήμο Νέστου και έχει συλληφθεί.

Κατά τις πρώτες πληροφορίες, ο 42χρονος που έπεσε νεκρός από τα πυρά είναι πατέρας δυο παιδιών.

Εκπρόσωπος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ανέφερε ότι το διπλό φονικό προκλήθηκε ύστερα από φραστικό επεισόδιο και διαπληκτισμό.

Το σημείο που πάρκαρε το φορτηγό του ο ένας γείτονας φαίνεται πως εξαγρίωσε τον άλλον.

Το κακό δεν άργησε να γίνει όταν μάνα και γιος έδωσαν συνέχεια στον καβγά, και πήγαν στο σπίτι του διαμαρτυρόμενου γείτονάς του. Τότε ο 42χρονος άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και πυροβόλησε και τους δύο, τραυματίζοντάς τους θανάσιμα.

«Οι γείτονες, θύτης και θύματα, είχαν πολύ τεταμένες σχέσεις»

Σύμφωνα πάντως με την αστυνομία, οι γείτονες -θύματα και θύτης- δεν είχαν καλές σχέσεις και έρχονταν συχνά σε αντιπαραθέσεις. Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν ότι ο λόγος που οδήγησε στον διαπληκτισμό και το φονικό στη Χρυσούπολη Καβάλας ήταν η θέση πάρκινγκ.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε επίσης ότι ο δράστης της διπλής ανθρωποκτονίας στην Καβάλα χρησιμοποίησε όπλο. Ο 42χρονος δολοφόνος συνελήφθη από αστυνομικούς και κρατείται στο ΑΤ Χρυσούπολης. Σε λίγη ώρα η αστυνομία θα προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις για τη διπλή ανθρωποκτονία στην Καβάλα.

Παραλίγο να τραυματίσει κι άλλους ανθρώπους ο δράστης

Πάνω στην ένταση της στιγμής, ο 42χρονος δράστης φέρεται στράφηκε και κατά άλλων δύο γειτόνων, οι οποίοι βγήκαν από τα σπίτια τους για να δουν τι συνέβαινε.

Ο 42χρονος παραλίγο να τραυματίσει κι άλλους ανθρώπους, κάτι που επιβεβαιώνει και ένας αυτόπτης μάρτυρας, τα λόγια του οποίου σοκάρουν.

«Τους έφαγα και τους δύο»

Ο αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Center TV: «Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα λέει! Εκεί που είδε κάποιον… Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής, το τελευταίο χρονικό διάστημα υπήρχε προστριβή σχετικά με το μέρος όπου συνήθιζε να σταθμεύει τη νταλίκα του το ένα θύμα, το οποίο μάλιστα ήταν πατέρας δύο μικρών παιδιών. Το κακό δεν άργησε να έρθει και από το βράδυ της Πέμπτης, η τοπική κοινωνία της Χρυσούπολης θρηνεί δύο νεκρούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.