ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Καβάλα: Ο δράστης της διπλής δολοφονίας – «Τους σκότωσα γιατί επιτέθηκαν στην μητέρα μου» (βίντεο)

Καβάλα: Ο δράστης της διπλής δολοφονίας – «Τους σκότωσα γιατί επιτέθηκαν στην μητέρα μου» (βίντεο)

Να συνέλθει από το σοκ της διπλής δολοφονίας μητέρας και γιου προσπαθεί η μικρή κοινωνία της Χρυσούπολης, στην Καβάλα, λίγο πριν την κηδεία των δύο.

Ένας 42χρονος, φέρεται να σκότωσε τον συνομήλικο γείτονά του αλλά και την μητέρα του, γιατί εκνευρίστηκε με τον τρόπο που είχε παρκάρει το θύμα το φορτηγό του, κοντά στο σπίτι του θύτη.

Τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζονται οι μάρτυρες στην Καβάλα…

Τι υποστηρίζει ο δράστης

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα proininews.gr ο 42χρονος, που μετά το έγκλημα παραδόθηκε στην Αστυνομία, υποστηρίζει τώρα ότι αντέδρασε όταν, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, δέχθηκε απρόκλητα επίθεση από τα θύματα η μητέρα του.

Όπως αναφέρει το seleo.gr ο δράστης φέρεται να δήλωσε στους αστυνομικούς ότι διαπληκτίστηκε με τον 43χρονο γείτονα του, όταν, όπως ανέφερε, άρχισε ο γείτονας του να έρχεται απειλητικά στο σπίτι του, την ώρα που κάθονταν έξω, μαζί με την μητέρα και τη σύντροφο του.

Όπως είπε ο δράστης στους αστυνομικούς, όταν έφτασε μπροστά στον φράχτη ο γείτονας του, τον προειδοποίησε να μην μπει μέσα στην αυλή , όμως αυτός πέρασε κι όρμηξε στην μητέρα του. Όπως ισχυρίστηκε, αφού κατάφερε να πάρει τον γείτονα του από πάνω της, μπήκε θολωμένος στο σπίτι άρπαξε το όπλο και τους πυροβόλησε.

Ο δράστης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και σύμφωνα με πληροφορίες, σκοπεύει να ζητήσει προθεσμία για να ετοιμάσει την απολογία του.

Τι λένε οι κάτοικοι

Πληροφορίες από την Καβάλα λένε ότι παραλίγο να τραυματίσει κι άλλο κόσμο ο δράστης, την ώρα του τραγικού συμβάντος. Γεγονός, το οποίο επιβεβαιώνει κάτοικος της περιοχής.

«Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα» αναφέρει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για ψυχολογικά προβλήματα τα οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ο δράστης. «Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε».

Παράλληλα, ο ίδιος σημειώνει πως μετά το διπλό φονικό ακολούθησαν στιγμές πανικού στη γειτονιά, με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη. «Πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε» περιγράφει κάτοικο της περιοχής.

Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για «προβληματική προσωπικότητα»

Σύμφωνα πάντως με μαρτυρίες από ανθρώπους της περιοχής, ο φερόμενος ως δράστης είχε παράξενη συμπεριφορά και συχνά – πυκνά, γινόταν πρωταγωνιστής επεισοδίων.

«Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα λέει! Εκεί που είδε κάποιον… Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε.Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: Τους έφαγα και τους δύο» αναφέρει μια σοκαριστική μαρτυρία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.