ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρέθυμνο: Γυναίκα διασώθηκε από βέβαιο πνιγμό – Τα ρεύματα την οδηγούσαν στην Γαύδο (φωτο)

Ρέθυμνο: Γυναίκα διασώθηκε από βέβαιο πνιγμό – Τα ρεύματα την οδηγούσαν στην Γαύδο (φωτο)

Στιγμές αγωνίας βίωσαν οι οικείοι μιας 59χρονης γυναίκας από το Ρέθυμνο η οποία είχε πάει για να κολυμπήσει σε μικρό κόλπο μεταξύ των παραλιών του Πλακιά και της Σούδας, στα νότια του νομού.

H γυναίκα ενώ ήταν μέσα στην θάλασσα, ξαφνικά χάθηκε από τα μάτια της παρέας της, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να την αναζητούν χωρίς αποτέλεσμα.

Έτσι ειδοποίησαν τις λιμενικές αρχές και δόθηκε εντολή να ξεκινήσει ναυαγοσωστικό σκάφος του Λιμενικού, ενώ ενημερώθηκαν και ναυαγοσώστες από τον Πλακιά.

Άμεσα οι ναυαγοσώστες – αδέλφια – Νίκος και Μιχάλης Ριτζάκης πήραν τα τζετ σκι που είχαν και ξεκίνησαν την αναζήτηση της 59χρονης.

Ευτυχώς μετά από λίγο την εντόπισαν να έχει παρασυρθεί από τον ισχυρό άνεμο και τα ρεύματα στα ανοιχτά με κατεύθυνση την… Γαύδο!

Οι ναυαγοσώστες την περισυνέλλεξαν και την μετέφεραν στην παραλία όπου περίμεναν και οι λιμενικοί, ενώ η τυχερή γυναίκα αγκάλιαζε με ευγνωμοσύνη τους διασώστες της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!


ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.