Τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο: Αυτό είναι το σημείο που έχασαν τη ζωή τους η γιαγιά και το εγγόνι της (βίντεο)

Τροχαίο δυστύχημα στο Αίγιο: Αυτό είναι το σημείο που έχασαν τη ζωή τους η γιαγιά και το εγγόνι της (βίντεο)

Αναπάντητα παραμένουν ακόμη πολλά ερωτήματα σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα στις Καμάρες Αχαΐας, κοντά στο Αίγιο όπου έχασαν τη ζωή του μια 67χρονη γυναίκα και το μόλις λίγων μηνών εγγονάκι της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει μέχρι στιγμής το φως της δημοσιότητας, ο 28χρονος οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του ΙΧ που οδηγούσε με αποτέλεσμα να θερίσει την άτυχη γυναίκα που βρισκόταν στο πεζοδρόμιο μαζί το εγγόνι της. Σημειώνεται ότι το τραγικό περιστατικό εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής.

Βίντεο: Το σημείο της ανείπωτης τραγωδίας στο Αίγιο

Οπως περιέγραψε κάτοικος της περιοχής μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο οδηγός του οχήματος έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, ενώ το σημείο όπου σημειώθηκε το τροχαίο χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα επικίνδυνο αφού και στο παρελθόν έχουν σημειωθεί αρκετά τροχαία.


Έπεσε στη θάλασσα για να διαφύγει ο οδηγός
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, αυτό που προκαλεί οργή είναι ότι μετά την τραγωδία ο οδηγός του οχήματος αντί να καλέσει για βοήθεια, τράπηκε σε φυγή. Μάλιστα στην προσπάθειά του να χαθούν τα ίχνη του έπεσε στη θάλασσα αλλά λίγο αργότερα έγινε αντιληπτός από τις αστυνομικές Αρχές και συνελήφθη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.