Στο «φως» νέα στοιχεία για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή – Εμφανίστηκε μάρτυρας-«κλειδί»

Στο «φως» νέα στοιχεία για την υπόθεση της Λίνας Κοεμτζή – Εμφανίστηκε μάρτυρας-«κλειδί»

Νέα στοιχεία σχετικά με την υπόθεση, της φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Η νεαρή κοπέλα, η οποία έπεσε στο κενό από την ταράτσα της φοιτητικής εστίας του ΑΠΘ, λέγεται πως δεχόταν εκβιασμούς για ροζ βίντεο και φωτογραφίες.

Τις καταθέσεις των γονιών της έρχεται να επιβεβαιώσει πλέον και μία μάρτυρας-κλειδί, η οποία είχε φύγει στο εξωτερικό, ακριβώς επειδή φοβόταν για τη ζωή της.

Πρόκειται για μία φίλη της κοπέλας, με την οποία εργάζονταν μαζί και ήταν από τους ανθρώπους που την είχαν δει τις τελευταίες ώρες πριν τη μοιραία νύχτα. «Είχαν πολύ καλές σχέσεις και, στην αρχική της κατάθεση, είχε δηλώσει πως γνώριζε ότι η άτυχη φοιτήτρια δεχόταν εκβιασμούς για ροζ βίντεο, αλλά και για φωτογραφίες από προσωπικές της στιγμές. Κατά δήλωσή της, είχε παρατήσει τη δουλειά της, διότι -όπως έλεγε- φοβόταν και η ίδια για τη ζωή της». Λόγια που έχουν ακουστεί και στην εκπομπή Φως στο Τούνελ, αλλά και στον ΑΝΤ1 σήμερα το πρωί.

Οι αστυνομικοί έφτασαν ξανά στα ίχνη της νεαρής και προσπάθησαν να πάρουν συμπληρωματική κατάθεση. Εκείνη πλέον ζει στο Λονδίνο, όπου φυγαδεύτηκε εξαιτίας του φόβου, και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να κληθεί να δώσει λεπτομέρειες για την υπόθεση στις βρετανικές Αρχές. Τα νέα στοιχεία θα σταλούν στην Ελλάδα και θα συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλέστηκε ο ΑΝΤ1, υπάρχει και ταυτοποίηση του ανθρώπου που έστελνε απειλητικά μηνύματα μέσω Facebook στην αδερφή και την ξαδέρφη της Λίνας, ζητώντας τους να μην ασχολούνται με την υπόθεση διότι, όπως έγραφε, «θα έχουν το ίδιο τραγικό τέλος» με την 22χρονη. Αποδείχθηκε ότι αυτό το προφίλ ήταν ψεύτικο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η οικογένεια της Λίνας Κοεμτζή έκανε μήνυση μέσω του δικηγόρου της, το προφίλ «κατέβηκε», ενώ από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος συνέχισαν την έρευνα και έφτασαν στα ίχνη του αποστολέα. Πρόκειται για έναν άνδρα, ο οποίος ερευνάται για το εάν εμπλέκεται και κατά πόσο με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.