ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Τα γυρνάει ο οδηγός-υπεύθυνος της τραγωδίας στο Αίγιο: «Δεν πήγα να ξεφύγω…Πήγα να…αυτοκτονήσω» (βίντεο)

Τα γυρνάει ο οδηγός-υπεύθυνος της τραγωδίας στο Αίγιο: «Δεν πήγα να ξεφύγω…Πήγα να…αυτοκτονήσω» (βίντεο)

Ο 28χρονος που έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου στη μοιραία στροφή του Αιγίου και σκότωσε γιαγιά και εγγονάκι, δήλωσε πως στη παραλία πήγε όχι για να κρυφτεί η να διαφύγει αλλά για να…αυτοκτονήσει.

Όπως τονίζει ο ίδιος, μόλις συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί, έφυγε από το σημείο και έπεσε στη θάλασσα του διπλανού χωριού όχι για να κρυφτεί σε βάρκα, αλλά για να αυτοκτονήσει.

«Ζητώ συγγνώμη, δηλώνω τη βαθιά μου οδύνη και συντριβή. Η συγγνώμη μου δεν είναι αρκετή για να απαλύνει τον πόνο. Θα ήθελα να είμαι εγώ στη θέση των θυμάτων, γι’ αυτό και έπεσα στη θάλασσα μετά το δυστύχημα, για να πνιγώ», φέρεται να είπε.

Βέβαια οι αυτόπτες μαρτυρίες τον διαψεύδουν, καθώς λένε πως είπε «σιγά δεν έγινε και τίποτα», ενώ στην παραλία οι άντρες της ΔΙ.ΑΣ αναγκάστηκαν να τον καταδιώξουν για να τον συλλάβουν.

Αυτά τουλάχιστον μετέφερε ο δικηγόρος του οδηγού και σημείωσε πως όλα όσα ακούστηκαν μέχρι τώρα για το θέμα, περί διαφυγής του πελάτη του, είναι εκτός λογικής. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 28χρονος βρίσκεται στο σπίτι του στην Αθήνα και επισκέπτεται καθημερινά ψυχιάτρους.

Στο μεταξύ, η 20χρονη συνοδηγός στη μοιραία BMW θεωρείται πρόσωπο-κλειδί, αφού είδε τι συνέβη. Η ίδια δήλωσε πως μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, λιποθύμησε, ενώ ο 28χρονος, κατά την κατάθεσή της, ήταν σε κατάσταση σοκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=PJGAzelCfOA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.