ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης του φαινομένου της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε από τις 4-2-2013, έως τις 5-2-2013 και πρώτες πρωινές ώρες, εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση στις ευρύτερες περιοχές της Αργολίδας, της Αρκαδίας και της Μεσσηνίας, σύμφωνα με τον γενικό επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε τετρακόσια ογδόντα επτά (487) άτομα, εκ των οποίων 346ημεδαποί και 141 αλλοδαποί, καθώς και 389 οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά ογδόντα τρία (83) άτομα, από τα οποία είκοσι ένα (21) ήταν ημεδαποί και εξήντα δύο (62) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν είκοσι πέντε (25) άτομα.

Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

-Ένας (1) ημεδαπός, για κλοπή.

-Δώδεκα (12) αλλοδαποί, γιατί διέμεναν παράνομα στην χώρα.

-Δύο (2) ημεδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

-Τρείς (3) αλλοδαποί, για καταδικαστικά έγγραφα.

-Ένας (1) αλλοδαπός, για ναρκωτικά.

-Ένας (1) ημεδαπός, για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.

-Ένας (1) ημεδαπός, για οφειλές προς το Δημόσιο.

-Επίσης, από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας, συνελήφθησαν χθες (4-2-2013), στην Επαρχιακή Οδό Τρίπολης – Άστρους, τέσσερις (4) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 29,27, 29 και 27 ετών, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ένοπλη ληστεία.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, οι ανωτέρω τέσσερις, στις 4/2 και πρώτες πρωινές ώρες, στην τοποθεσία «Δασικό Χωριό» στα Άνω Δολιανά Αρκαδίας, αφού πήγαν σε επιχείρηση ενοικίασης δωματίων, με την απειλή μαχαιριού και χρήση σωματικής βίας ακινητοποίησαν τον ιδιοκτήτη και μία υπάλληλο, αφαίρεσαν χρήματα, κινητά τηλέφωνα, καθώς και δύο οχήματα, στα οποία επιβιβάστηκαν και διέφυγαν.

Μετά από άμεση κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων, εντοπίστηκαν λίγο αργότερα και συνελήφθησαν. Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα αντικείμενα που είχαν αφαιρέσει, τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

Επιπρόσθετα, κατά την εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση, βεβαιώθηκαν συνολικά εκατό τρεις (103) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και εννέα (9) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού, ενώ κατασχέθηκαν ένα όχημα, ένα μαχαίρι και μικροποσότητα κάνναβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr            

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.