ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Δεν τους αφήνουν να πάρουν «ανάσα»: Δεύτερο «ντου» αστυνομικών δυνάμεων μέσα στην ΑΣΟΕΕ – Συλλήψεις αλλοδαπών

Δεν τους αφήνουν να πάρουν «ανάσα»: Δεύτερο «ντου» αστυνομικών δυνάμεων μέσα στην ΑΣΟΕΕ – Συλλήψεις αλλοδαπών

Δεύτερο “ντου” των αστυνομικών δυνάμεων μέσα στην ΑΣΟΕΕ πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο.

Πιο αναλυτικά, νέα επιχείρηση πραγματοποίησε πριν από λίγο η αστυνομία εκ νέου στην ΑΣΟΕΕ με στόχο εμπόρους ναρκωτικών και το παρεμπόριο.

Οι αστυνομικοί, μάλιστα, διαπίστωσαν ότι αλλοδαποί είχαν καταφέρει να ανοίξουν την πλαϊνή είσοδο που οδηγεί στο προαύλιο της ΑΣΟΕΕ και βρίσκονταν μέσα στο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Οι αστυνομικοί μπήκαν στον προαύλιο χώρο και συνέλαβαν δύο άτομα από το Μπανγκλαντές, τα οποία οδήγησαν λίγο αργότερα στο τοπικό Αστυνομικό τμήμα.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη μέρα που οι αστυνομικοί εφαρμόζουν το νόμο κατάργησης του ασύλου, συλλαμβάνοντας άτομα μέσα στην ΑΣΟΕΕ.

Μέχρι τώρα οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. περιορίζονταν σε επιχειρήσεις έξω από την ΑΣΟΕΕ, στο πεζοδρόμιο. Το τελευταίο είχε ως αποτέλεσμα οι έμποροι των λαθραίων να μετακινούνται απλώς εντός του πανεπιστημιακού ασύλου μαζί με τα προϊόντα τους με την Αστυνομία να παρακολουθεί με δεμένα τα χέρια.

Χτες, περίπου δυόμισι χιλιάδες λαθραία πακέτα τσιγάρων κατασχέθηκαν κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που έκανε η Αστυνομία το πρωί της Παρασκευής στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο της Αθήνας (πρώην ΑΣΟΕΕ).

Τα τσιγάρα κατείχαν τρεις αλλοδαποί από το Μπαγκλαντές οι οποίοι συνελήφθησαν.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Αστυνομία

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε το πρωί, οι αστυνομικές δυνάμεις συνέλαβαν στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου δύο αλλοδαπούς, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.077 πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Είχε προηγηθεί έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας ταυτοποιήθηκε η δράση των συλληφθέντων αλλοδαπών στη συστηματική διακίνηση και εμπορία λαθραίων τσιγάρων στον περιβάλλοντα χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου.

Εις βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης, για λαθρεμπόριο και παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και θα οδηγηθούν στην αρμόδια Εισαγγελία.

Επιπρόσθετα, από την οδό Αντωνιάδου προσήχθησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Κυψέλης 18 άτομα, και εξετάζεται η εμπλοκή τους σε υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών.

Η ειδική δράση πραγματοποιήθηκε από την Ομάδα Παρεμπορίου του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης Ευρύτερου Κέντρου της Αθήνας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι οι ειδικές δράσεις θα συνεχιστούν στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού και προγραμματισμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.